Industrial Plant (Dinafem)

De naam Industrial Plant zegt eigenlijk alles al. Deze soort van Dinafem is een hybride die de nadruk legt op enorme oogsten in een zo kort mogelijke tijd, waardoor ze ideaal is voor iedereen die razendsnel de stash wil aanvullen. Ze is ook enorm veelzijdig en reageert goed op zowel SoG- als ScrOG technieken. Industrial Plant vraagt 45-50 dagen en levert binnen 625g/m² en 1300g/plant buiten.

Genetica indica/sativa
Ouders Afghani x Thai
Bloeitijd 45-50 dagen
THC% 10-14%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 625g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1300g/plant
Hoogte (buiten) 2.5m
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
1 zaadje € 30.00
3 zaden € 30.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Industrial Plant: Machine-achtige oogstkracht voor kilo's toppen

Dinafem creëerde hun eigen industriële revolutie. Door het mixen van Afghaanse en Thaise genetica hebben ze het 8ste wereldwonder gecreëerd, de Industrial Plant. Maar weinig soorten halen de opbrengsten die deze machine genereert.

Met de veelzijdige skunky, houtachtige en citrusaroma's produceert de Industrial Plant ongeveer 625g/m² toppen bij binnenkweek en tot 1300g/plant als je haar buiten kweekt. Haal diep adem, ontspan, en laat de informatie die we je net gaven even op je inwerken. Inderdaad, met een opbrengst van 1300g/plant heeft Dinafem een wereldprestatie geleverd.

Dan zal er wel iets mee aan de hand zijn zul je misschien wel denken. Dat is in ieder geval niet de bloeiperiode van 45-50 dagen die extreem kort is voor een fotoperiode cultivar. De THC-gehaltes schommelen rond de 15%, en de effecten zijn een perfecte mix van fysieke ontspanning en een euforische head-high. Daar is dus niks verkeerd mee!

Binnen bereikt ze een gemiddelde hoogte en buiten zal dat ongeveer 250cm zijn. Industrial Plant leent zich goed voor ScrOG en SOG technieken. Als je de cannabis-verbetereringstechnieken eens wil proberen hoef je niet verder te zoeken. Wil je je wiet voorraad snel aanvullen dan zorgt de Industrial Plant daar met de hoge opbrengst wel voor. Kweek dit monster en zwelg in de veelzijdige high die ze veroorzaakt, je kunt ons later nog wel eens bedanken.

  • De Oorsprong Van Thai Soorten

    Thai soorten verschenen in de jaren '60 voor het eerst in de Westerse wereld en werden onmiddellijk een succes. De jaren '60, '70 en '80 zijn lang vervlogen, maar Thai soorten zijn nog steeds op de huidige markt aanwezig, al is dit dan voornamelijk in hybride vorm vanwege de zeer lange bloeiperiode van zuivere Sativa's.

Recommended products
Industrial Plant is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Dinafem