Sour Diesel Autoflowering (Dinafem)

De kruising Sour Diesel x Haze 2.0 resulteerde in een uitbundig groeiende, gemiddeld hoge hybride die de olieachtige aroma's van Diesel combineert met de bewezen kwaliteiten van White Widow. Verwacht langwerpige toppen met veel kleverige hars. De genetische mix garandeert een plezierige en soepele rook. Denk aan rijp fruit, een olieachtige/houten afwerking en Haze aroma's.

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders Sour Diesel x Haze 2.0 Auto
Bloeitijd 70 dagen van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-450g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 50-170g/plant
Hoogte (buiten) 75-160cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
1 zaadje € 24.00
3 zaden € 24.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Sour Diesel Autoflowering: Oogst Sour Diesel na 70 dagen

De manschappen van Dinafem hadden altijd al een speciaal plekje in hun hart voor de originele Sour Diesel variëteit. Op een mooie dag besloten ze dat er een autoflowering variëteit van Sour Diesel moest komen en zo is deze schoonheid van een strain ontstaan. Sour Diesel Autoflowering is een sativa-dominante hybride en werd verkregen door het kruisen van een Sour Diesel met een Haze 2.0 Autoflowering.

Ze is geschikt voor zowel de binnen- als buitenkweek, en het is een sterke strain van gemiddelde hoogte die uitstekend geschikt is voor beginnende kwekers. Ze is eenvoudig en snel te kweken - 70 dagen van zaad tot oogst. Ze produceert dikke uitgerekte toppen die bedekt zijn met hars. Deze kleverige toppen zorgen bij binnenkweek voor een gemiddelde opbrengst van 400-450g/m². Voor deze strain adviseren wij om een gematigde hoeveelheid meststoffen te gebruiken en 30% kokos aan de aarde toe te voegen om de zuurstofvoorziening te verbeteren.

De nakomelingen van Sour Diesel zijn vermaard om hun indringende aroma. Een sterk Dieselaroma komt je als eerste tegemoet, waarna je getrakteerd wordt op olieachtige ondertonen met de nasmaak van citrus. Deze mix zorgt ervoor dat ze aangenaam zacht is om te roken en waarna je vervolgens een high zult ervaren die overwegend sativa is. Het THC-gehalte bleek gemiddeld tot hoog te zijn - je voelt een energieke head high buzz die transformeert in fysieke ontspanning.

Je bent ongetwijfeld een liefhebber van de Dieselvariëteiten en daarom raden we je van harte aan de Sour Diesel Auto van Dinafem eens goed te bekijken. Ze heeft het allerbeste van de originele Sour Diesel met wat ruderalis genen in de mix. Een verbazingwekkende hybride waar elke cannabisliefhebber tevreden mee zal zijn.

Recommended products
Andere producten van Dinafem