Shark Attack (Dinafem)

Shark Attack groeit agressief en uitbundig. Toppen worden snel groot met de juiste hoeveelheid mest. Deze strain is prima voor de behandeling van medische aandoeningen. Verwacht een verzachtend en ontspannend effect. Geweldige strain voor binnen en buiten, maar Mediterrane klimaten helpen de agressieve houding van Shark Attack te stimuleren. Geen zwemdiploma? Blijf thuis!

Genetica 70% indica - 30% sativa
Ouders Super Skunk x White Widow
Bloeitijd 50-55 dagen
THC% 12-16%
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 900g/plant
Hoogte (buiten) 2.5m
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
€ 20.00
1 zaadje € 20.00
3 zaden € 20.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Shark Attack: Indica-dominante strain met stevige beet

Ga niet de zee in! Tenzij je je vrijwillig overgeeft aan de aanval van een haai natuurlijk. Shark Attack verschuilt zich in de verste uithoeken van de gewelven van Dinafem, klaar om toe te happen. Deze cultivar is ontworpen als een roofdier met de legendarische erfenis van Super Skunk en White Widow.

De kracht van Shark Attack is het gevolg van de indica-dominantie van 70%, dus reken op scherpte en ontspanning. De 30% sativa-genen zorgen ervoor dat je moedig genoeg wordt om uit je schulp te kruipen en dat je de hele wereld aankunt.

Shark Attack genereert fantastische toppen na een korte bloeiperiode van 50-55 dagen. Gedurende de laatste dagen van de bloeiperiode produceert deze cultivar compacte toppen die een lagere luchtvochtigheid vereisen voor het verkrijgen van de allerbeste kwaliteit.

Als het je leuk lijkt om een behoorlijke opbrengst te oogsten, Shark Attack produceert een heel volksleger van toppen met een vette laag kristallen. Deze cultivar doet het zowel binnen als buiten erg goed. Bij acties buitenshuis kun je een opbrengst verwachten van wel 900g/plant. Binnenkwekers zullen blij verrast zijn met 500g/m² overheerlijke toppen. Zorg er wel voor dat je de Shark Attack de benodigde bemesting geeft voor een gezonde en weelderige groei.

Als je de Shark Attack binnen kweekt, blijft ze relatief laag. Buitenkwekers moeten echter wel niet raar opkijken als hun plant 250cm hoog wordt! Hou daar rekening mee tijdens het plannen van de ganja-kweek operatie.

Shark Attack heeft niet alleen een mooi THC-gehalte van 16%, de juiste niveaus CBD zitten er ook in. Van deze haai wordt je lekker high en als je lief voor haar bent zal ze niet toehappen.

Recommended products
Andere producten van Dinafem