Blue Hash (Dinafem)

Als je een hoogwaardig product wil produceren, kan je het beste investeren in eersteklas genen. Blue Hash is een perfect gebalanceerde 60/40 hybride, die naar de indica kant leunt. Ze produceert dikke, dichte toppen, helemaal bedekt met trichomen. De bloemen kunnen uiteindelijk paars/violet kleuren. Blue Hash is eenvoudig te kweken en kan tot 475g/m² leveren. Geschikt voor koudere regio's!

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders California Hash Plant x Blueberry
Bloeitijd 50-55 dagen
THC% 12-16%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 475g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1100g/plant
Hoogte (buiten) 3m
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.00
1 zaadje € 27.00
3 zaden € 27.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue hash: Dinafem's Californische wietplant prachtig gekruist met Blueberry

Blue hash van Dinafem is een mix van de Californische wietplant met Blueberry. Het resultaat is een krachtige soort met een goede opbrengst compacte knoppen, zelfs in koudere klimaten. Deze 60/40 Indica-dominante hybride plant is met de lekkere smaak en relaxte high prefect om te relaxen na een lange dag.

Blue hash is zowel gemakkelijk als snel te kweken. Dit is dan ook een voor de hand liggende keuze voor kwekers van alle niveaus, of je nu binnenshuis of buitenshuis kweekt. De plant groeit in de buitenlucht tot een hoogte van ongeveer 300 cm. De bloeiperiode is 50-55 dagen en de plant kan geoogst worden aan het begin of in het midden van oktober, waarbij de opbrengst zo’n 1100g/plant zal zijn.

Blue hash groeit binnenshuis tot een medium hoogte en brengt dan 475g/m2 op. Als een kweker deze plant blootstelt aan koudere nachtelijke temperaturen (slechts een verschil van 10°C), dan zal de plant een paarse tint krijgen. Om er het maximale uit te halen dien je ervoor te waken dat je de plant niet overvoed.

Bluehash-knoppen zijn dik, compact en harsachtig. Met een THC-gehalte tussen de 12% en 16% en het lage CBD-gehalte is de high langdurig met krachtige fysieke effecten. De smaak en het aroma zijn onderscheidend. Een vleugje bes en de milde wietachtige aardse smaak komt rechtstreeks van de ouders.

Blue hash is een goede soort die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Het is een robuuste soort die tegen veranderende weersomstandigheden kan en het geeft een hoge opbrengst van topklasse knoppen. Rook deze soort na het werk bij het spelen van een bordspel met vrienden, beoefen nieuwe en oude muziekinstrumenten of geniet gewoon tijdens een rustige avond binnenshuis terwijl je lekker bijkomt.

Recommended products
Andere producten van Dinafem