Strawberry Amnesia (Dinafem)

Strawberry Amnesia is een kruising van Strawberry Cough en de original Amnesia, wat een hoogproductieve strain oplevert die bestendig is tegen ongedierte en zowel binnen als buiten goed presteert. De smaak is een mix van citrusvruchten, aardbeien, dennen en kruiden. De bloeiperiode van 9-10 weken is relatief kort en buiten kan eind oktober worden geoogst.

Genetica Sativa dominant
Ouders Amnesia x Strawberry Cough
Bloeitijd 65-70 dagen
THC% 20-22%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-500g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1100g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
€ 29.04
1 zaadje € 29.04
3 zaden € 25.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Strawberry Amnesia: Verrukkelijke topkwaliteit wiet met 20-22% THC

Iedereen is dol op aardbeien, of het nu aardbeienjam, -taart, -cake of -wiet is. Deze verrukkelijke vrucht is niet te weerstaan en dus creëerde Dinafem creëerde eigen interpretatie van deze vrucht door Strawberry Cough te mengen met Amnesia. Het resultaat werd "Strawberry Amnesia" genoemd. Vraag oma haar legendarische aardbeientaart te maken, terwijl jij Strawberry Amnesia meeneemt. Een sterke familieband zal ontstaan, we beloven het.

Deze sativa-domoinante variant produceert een zeer opwekkende en gefocuste high. We hebben allemaal zo'n vriend die urenlang nauwkeurig kan werken om een taak te voltooien en ware meesterwerken neerzet. Strawberry Amnesia zal jou ook naar dat niveau tillen dankzij de aardbeien-, citrus- en dennenaroma's. Vergeet je vrienden (en je oma) niet te informeren over het hoge THC-gehalte van Strawberry Amnesia. Deze psychoactieve plant bevat namelijk 20-22% THC en er moet dus met mate van haar worden genoten, natuurlijk uitsluitend als je een beginner bent.

Als je Strawberry Amnesia buiten of in de kas kweekt, kan je een opbrengst behalen tot wel 1100g/plant. Dat is zeker een aanzienlijke hoeveelheid waarbij je waarschijnlijk moet investeren in extra glazen potten om de oogst op te bergen. Binnen kan je rekenen op ongeveer 500g/m².

Het omzetten van de aromatische Strawberry Amnesia in een boter is absoluut iets om over na te denken. Gebruik de cannaboter om wat verrukkelijk fruitige gebakjes te maken met verse bessen en slagroom. Lekker!

Recommended products
Strawberry Amnesia is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Dinafem