Critical+ 2.0 Autoflowering (Dinafem)

Sommige kwekers gaven aan dat de plantenstructuur van Critical+ Autoflowering kon worden verbeterd. Sommige fenotypes waren iets te slank. Dinafem maakte de vernieuwde en verbeterde versie: Critical+ 2.0 Autoflowering. Dit is een grote sprong voorwaarts vergeleken met de 1.0 variëteit. Deze strain is stabiel, presteert geweldig en levert 50-250g/plant in een levenscyclus van 70-80 dagen.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Critical+ Auto x Critical+
Bloeitijd 70-80 dagen van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 50-250g/plant
Hoogte (binnen) 60-130cm
Opbrengst (buiten) 100-300g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
1 zaadje € 25.00
3 zaden € 25.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Critical+ 2.0 autoflowering: Gestabiliseerde en extra-sterke Critical auto van Dinafem

Critical+ 2.0 Autoflowering van Dinafem is een verbeterde, sterkere versie van Critical+ Autoflowering. Door Critical+ Auto te kruisen met een sterker fenotype van Critical+, is een stabielere en stevigere plant ontstaan. Deze indica-dominante soort (70% indica en 30% sativa) is voor velen aantrekkelijk door de snelle bloeitijd en krachtige effecten.

Critical+ 2.0 Autoflowering is een veilige optie voor beginnende kwekers, aangezien de soort sterk is en goed produceert. De groeicyclus van zaadje tot oogst is 70-80 dagen. Deze soort is geschikt voor zowel binnen- als buitenkweek, maar de voorkeur gaat uit naar binnen of naar een gematigd klimaat. De oogsttijd voor buitenplantages is eind september. Binnenkweek brengt ongeveer 20-250g/plant op, en buiten is dat 100-300g/plant. Het is een geschikte soort voor de ScrOG kweekmethode en naast het feit dat ze goed groeit, produceert ze grote trossen kleverige cola's. Als bijkomende bonus heb je de 20% aan THC dan ook nog eens, met een kleine 0.3% aan CBD.

De toppen van de Critical+ 2.0 Autoflower zijn zowel omvangrijk als smaakvol met noten van citroen, dennen en kruiden om de smaak en het aroma compleet te maken. De geur van deze soort is sterk en aanwezig, en krijgt overal de aandacht van alle neuzen! Ondertussen kan je dan nog genieten van een langdurige, fysieke high die je een diep ontspannend gevoel geeft; perfect voor het einde van een lange dag.

Critical+ 2.0 Autoflowering is een soort waar iedereen van houdt. Kwekers houden van goede groeiers met veel opbrengst, en genieters houden van een smaakvolle ervaring met krachtige lichamelijke effecten. Een win-win strain dus!

Recommended products
Andere producten van Dinafem