Power Kush (Dinafem)

Power Kush van Dinafem is het kind van Skunk #1 x Afghani #1. Deze mix verzekert dat de eigenschappen gebalanceerd zijn en dat ze snel een redelijke oogst levert. De rook is pittig, skunky en citrusachtig en de high is een langdurige, cerebrale opkikker en een zachte, maar stevige, lichamelijke buzz. De bloeiperiode van Power Kush is 50 dagen en ze levert binnen tot 550g/m² of 1100g/plant buiten.

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders Afghani x Skunk#1
Bloeitijd 50 dagen
THC% 12-16%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 550g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1100g/plant
Hoogte (buiten) 3m
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.00
1 zaadje € 21.00
3 zaden € 21.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Power Kush: Versterkte Kush variant, vaardig gekweekt door Dinafem

We zijn vereerd de enige echte Power Kush van Dinafem te mogen presenteren. Deze variant komt overeen met andere Kush soorten zoals Chuck Norris overeen komt met gewone burgers, om het maar even goed uit te leggen. Dinafem besloot Afghani #1 te combineren met Skunk #1 om een eersteklas soort te produceren, die de passende naam Power Kush ontving. Met 50% indica en 50% sativa genen is deze soort perfect in balans. Een paar minuten na het inhaleren van het eindproduct, zal je een prettige, lichamelijke buzz ervaren die zal evolueren in een meer opgewekte toestand.

Laten we er niet omheen draaien, de meeste kwekers willen hun kostbare soorten zo snel mogelijk ervaren. Met Power Kush hoef je slechts 50 dagen te wachten op het voltooien van de bloeiperiode. Power Kush produceert verbluffend lichtgroene toppen, bedekt met heldere kristallen, mits je haar met liefde en respect behandelt.

Power Kush bevat maar liefst 16% THC en produceert een opbrengst van ongeveer 550g/m² als je haar binnen kweekt. Als je haar buiten in het zonnetje zet, kan ze je belonen met 1100g/plant. Geen wonder dat "Power" in haar naam is verwerkt. Onthoud wel dat Power Kush buiten relatief groot kan worden; verwacht een ganja-boom van maar liefst 300cm, die begin oktober kan worden gekapt.

Leun achterover, geniet van Power Kush en power up! Met haar overvloedige opbrengst, heb je genoeg cannabis om eeuwen vooruit te kunnen.

Recommended products
Andere producten van Dinafem