Moby Dick Autoflowering (Dinafem)

4/5 (1 ratings)

Moby Dick Autoflowering, de kruising van Haze Auto x White Widow Autoflowering, van Dinafem is een krachtig beest die haar naamgenoot eer aandoet. De geproduceerde rook is een mix van citroen en wierook, vergezeld van ceder en aarde, en wekt een krachtige en langdurige, euforische high op. Moby Dick Autoflowering ontwikkelt zich in 75 dagen van zaadje tot oogst en produceert tot 180g per plant.

Genetica 70% sativa - 30% indica - ruderalis
Ouders Haze Auto x White Widow Auto
Bloeitijd 75 dagen van zaadje tot oogst
THC% 13-17%
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 180g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
1 zaadje € 25.00
3 zaden € 25.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Moby Dick autoflowering: Dinafem's autoflowering versie van hun paradepaardje

Moby Dick Autoflowering is de autoflowering versie van hun paradepaardje Moby Dick, die bekend staat om haar kracht en hoogproductiviteit. De originele Moby Dick is een genetische kruising tussen de indica-dominante White Widow en Haze, en de autoflowering Moby Dick werd gekweekt door de autoflowering versies van deze twee soorten te kruisen. Genetisch is de verhouding sativa- en indica-genen 70:30.

De kwekers bij Dinafem hebben verzekerd dat Moby Dick Auto geschikt is voor zowel binnen als buiten. Als je een beetje je best doet, zal ze overvloedige oogsten produceren met enorme, compacte toppen. Na een periode van 75 dagen, van zaad tot oogst, kan je je verheugen op 180g/plant.

Maar de originele Moby Dick heeft haar populariteit niet alleen te danken aan de geweldige productie. De autoflowering versie heeft ook alle andere goede eigenschappen behouden en een ervan is het verbazingwekkende aroma, die een heel kleurenpalet aan smaken bevat; denk aan citroen en wierook, gemengd met aards cederhout. Om het plaatje helemaal compleet te maken, is Moby Dick Autoflowering ook nog eens ontzettend krachtig. Dankzij het THC-gehalte van 17%, is de high cerebraal en opwekkend, perfect voor allerlei activiteiten.

Dinafem is erin geslaagd een autoflowering versie te creëren van hun bekroonde Moby Dick, zonder de geweldige eigenschappen te verliezen waar de soort om bekend staat. Verwacht enorme opbrengsten, een uniek aroma en een high die hard inslaat.

Recommended products
Andere producten van Dinafem