OG Kush Autoflowering (Dinafem)

OG Kush Autoflowering van Dinafem combineert OG Kush x Haze 2.0 Autoflowering in een strain die haar naamgenoot eer aandoet. Verwacht een vochtige, pittige citroensmaak en een diepe, lichamelijke stone van deze marihuana. OG Kush Autoflowering kan meestal binnen 70-80 dagen na ontkieming worden geoogst en produceert tot 400g/m² binnen, of 170g/plant buiten. Ze is ook nog super eenvoudig te kweken!

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders OG Kush x Haze 2.0 Auto
Bloeitijd 70-80 dagen van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 50-170g/plant
Hoogte (buiten) 80-180cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.00
1 zaadje € 27.00
3 zaden € 27.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

OG Kush Autoflowering: OG Kush, geautomatiseerd en verbeterd met Haze 2.0 Auto

OG Kush is een klassieke soort die de hele wereld door geliefd is. De "OG" staat voor "Ocean Grown", verwijzend naar de Californische afkomst, en Kush staat voor hoogwaardige indica-genen afkomstig uit het Hindoekoesj gebergte. Dinafem heeft nu besloten om de OG Kush te verbeteren door de soort te kruisen met hun Haze 2.0 Autoflower, waardoor OG Kush Autoflower is ontstaan. Deze kruising veroorzaakt de klassieke stoned gevoelens van indica, terwijl de gebruiker zich opgehemeld voelt door Haze sativa genetica.

Deze geweldige soort levert een mooie opbrengst na 70-80 dagen, van ontkieming tot oogst. De plant produceert ultra-moderne toppen, bedekt met witte kristallen.

Binnen lopen opbrengsten op tot ongeveer 400g/m². Bij buitenkweek kun je 50-170g/plant verwachten, wat een groot verschil inhoudt tussen de minimale en maximale opbrengst. Zorg er dus voor dat je je OG Kush Autoflowering voorziet van de juiste leefomstandigheden en voedingsstoffen. Aanbevolen wordt om de plant regelmatig water te geven, maar in kleine hoeveelheden.

Door de autoflowering genetica kun je binnen gemiddelde hoogten verwachten. Buiten kun je verwachten dat OG Kush Auto tot 80-180cm hoog groeit. Zorg ervoor dat je consistent bent met het creëren van de leefomstandigheden voor je planten, anders groeien ze op compleet verschillende manieren.

Met de citroen, peper en oliearoma's zorgt de OG Kush Autoflowering strain niet alleen voor een fantastische veelzijdige high, maar ook voor een aangename rookervaring. De gemiddelde THC levels van OG Kush Auto zijn perfect voor een matige high.

Recommended products
Andere producten van Dinafem