Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Top 5 Feminized Dinafem

 

Top 5 Feminized Dinafem

Zativo's lijst met de bestverkopende, feminized zaden van Dinafem

Dinafem is een zadenbank die handelt in cannabis zaden van topkwaliteit, afkomstig uit hun eigen assortiment of die van andere zadenbanken. Omdat ze zelf ook kweken, hebben ze de genetica van de planten uitgebreid onderzocht en uitgebreid met hun eigen breeding ondernemingen. Hieruit zijn zaden ontstaan die nu wereldberoemd zijn in de internationale cannabis gemeenschap.

WAT ZIJN FEMINIZED ZADEN?

Feminized zaden zijn behandeld zodat ze uitsluitend vrouwelijke planten produceren. Omdat het geslacht cannabisplanten pas na een vegetatieve periode van minimaal een maand kan worden bepaald, en alleen de vrouwelijke planten de toppen produceren die we zo graag roken, is het een enorm voordeel te weten dat alle zaden, die je zo liefdevol hebt ontkiemd, zullen uitgroeien tot vrouwelijke planten. Feminized zaden zorgen er ook voor dat je geen risico loopt om later, nadat alle vrouwelijke planten reeds bestoven zijn, een mannelijke plant te ontdekken. De vrouwelijke planten zullen dan zaden produceren in plaats van toppen en de bloemen zullen veel kleiner zijn. Feminized zaden voorkomen veel stress en ellende en kunnen je veel ruimte en tijd besparen. Hieronder vind je een selectie van Dinafems meest gewilde feminized zaden.

1. Moby Dick (Dinafem)

 • 60% sativa - 40% indica
 • Haze x White Widow
 • 60-70 dagen

Moby Dick van Dinafem is een feminized kruising van White Widow met diverse Haze genetica. Het resultaat is een feminized kruising met 40% indica en 60% sativa genen. Binnen bedraagt de bloeiperiode 9-10 weken, terwijl buiten halverwege tot eind oktober kan worden geoogst. Dit monster is vernoemd naar die mythische witte walvis en daar is een goede reden voor. Dit is namelijk de meest krachtige variant in de Dinafem catalogus. Vanwege de verwoestende, langdurige effecten is deze kolos ook niet ideaal voor de onervaren gebruiker. Ze is hoogproductief en kan gemakkelijk worden gekweekt, dus prima voor een beginnende kweker. De toppen smaken naar citrus, wierook en dennen en laten de gebruiker achter met een ontspannende high die zowel mentaal als fysiek werkt. 

Lees meer over Moby Dick (Dinafem)

2. Original Amnesia (Dinafem)

 • 70% sativa - 30% indica
 • Original Amnesia x Original Amnesia
 • 65 dagen

Original Amnesia van Dinafem is een meervoudig bekroonde, feminized terugkruising van originele Amnesia Haze genetica, waarmee een 30% indica en een 70% sativa hybride is ontstaan. Binnen bedraagt de bloeiperiode 10-11 weken, waarin ze uitgroeit tot een plant van ongeveer 80-140cm. Wanneer ze buiten wordt gekweekt, valt het oogstmoment aan het eind van oktober. Dit is een snelgroeiende soort die consistent gulle opbrengsten produceert. Ze presteert echter het beste in een hydro omgeving. Deze variant heeft de Cannabis Cup maar liefst 16 keer in de wacht gesleept en heeft een zoete smaak. De high is extreem, houdt lang aan en zorgt voor totale lichamelijke ontspanning. Vanwege het krachtige effect, is ze vernoemd naar de medische aandoening voor geheugenverlies, dus gebruik haar met mate.

Lees meer over Original Amnesia (Dinafem)

3. Blue Widow (Dinafem)

 • 50% indica - 50% sativa
 • Blueberry x White Widow
 • 50-55 dagen

Blue Widow van Dinafem is een feminized 50% indica en 50% sativa hybride die het resultaat is van een kruising tussen de beroemde Blueberry en de klassieke White Widow. Binnen bedraagt de bloeiperiode 7-8 weken, terwijl buiten in oktober de schaar kan worden gepakt. Als het oogstmoment nadert en de temperaturen dalen, zal ze paarse en violette toppen ontwikkelen. Deze prachtige toppen smaken naar een fruitcocktail met bubble-gum en citroensnoepjes. De ontwikkeling van grote, harsachtige, paarse cola's mag best explosief worden genoemd en de gemiddelde opbrengst bedraagt ongeveer 800-1200g/plant. 

Lees meer over Blue Widow (Dinafem)

4. OG Kush (Dinafem)

 • 75% indica - 25% sativa
 • Lemon Thai/Pakistani x Chemdawg
 • 55 dagen

OG Kush van Dinafem is een absolute favoriet die berucht is bij rappers en wiet connaisseurs. Ze is het resultaat van een kruising tussen Lemon Thai en Pakistani genetica, gemixt met Chemdawg. Hierdoor is een feminized 70% indica en 30% sativa hybride ontstaan die binnen een ontzettend korte bloeiperiode heeft van 7-8 weken. Buiten kan er het beste halverwege oktober worden geoogst. De toppen, die overvloedig groeien, smaken naar diesel, citrus en exotische tutti-frutti. OG Kush kan zowel binnen als buiten worden gekweekt en presteert goed in een hydro setup, maar ook op aarde. Omdat ze zo eenvoudig te kweken is, zullen beginners ook goede resultaten behalen. Ervaren kwekers kunnen de opbrengst en de smaak maximaliseren.

Lees meer over OG Kush (Dinafem)

5. Critical+ (Dinafem)

 • 50% indica - 50% sativa
 • Big Bud x Skunk
 • 45-50 dagen

Critical+ van Dinafem is een feminized 50% indica en 50% sativa soort, die het gevolg is van een kruising tussen Big Bud en Skunk genetica. De bloeiperiode binnen bedraagt voor deze soort slechts 6-7 weken, terwijl buiten begin oktober kan worden geoogst. Critical+ groeit sneller en is veel productiever per m² dan haar voorganger, de originele Critical. De smaken en aroma's doen denken aan een fruitige Skunk. Vanwege dit sterke aroma, zijn geurfilters noodzakelijk totdat Critical+ gedroogd en verpakt is. De opbrengst buiten bedraagt ongeveer 900-1200 gram. Dat is een hele grote berg met toppen! De consumptie leidt tot een ontspannende, cerebrale high. 

Lees meer over Critical+ (Dinafem)


CONCLUSIE

Dinafem kan worden beschouwd als een van de koplopers als het gaat om de enorme hoeveelheid ervaring en genetica die ze tot hun beschikking hebben. De breeders bij Dinafem blinken uit als het gaat om de creatie van schitterende, nieuwe hybrides. Tel hierbij op dat hun beste soorten, waarvan we er een aantal in dit artikel hebben besproken, verkrijgbaar zijn in een feminized versie en dan kom jij wellicht ook tot de conclusie dat het lastig wordt een meer betrouwbare partij te vinden voor je cannabis zaden, als het gaat om productiviteit, geweldige smaken en uitsluitend vrouwelijke planten.