1 - Best Outdoor Cannabis Seed at Copa Cannamex 2015
1 - Best Sativa in various editions of THC (Valencia)
1 - Best Sativa at Copa del Plata
1 - Best Sativa at Summer Cup Canarias 2011

Moby Dick (Dinafem)

Moby Dick van Dinafem benut de tomeloze razernij en kracht van het gevaarte waar ze naar vernoemd is en blinkt overal in uit. Deze mix van Haze x White Widow is eenvoudig te kweken, hoogproductief en extreem krachtig. De smaak is een combi van citrus, wierook en dennen en de lichamelijke en geestelijke high is ontspannend. Moby Dick bloeit in 60-70 dagen en levert 650g/m² binnen of 1500g buiten.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Haze x White Widow
Bloeitijd 60-70 dagen
THC% 21%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 650g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1500g/plant
Hoogte (buiten) 3.5m
Oogsttijd (buiten) Mid/end October
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 33.00
1 zaadje € 38.14
3 zaden € 33.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Best Outdoor Cannabis Seed at Copa Cannamex 2015
1 - Best Sativa in various editions of THC (Valencia)
1 - Best Sativa at Copa del Plata
1 - Best Sativa at Summer Cup Canarias 2011
Beschrijving
Beschrijving

Moby Dick: Een beestachtige strain van Dinafem

Moby Dick van Dinafem is een sativa-dominante hybride en hoeft verder geen nadere introductie. Een van de meest populaire strains die er zijn, het is het paradepaardje van Dinafem, waardoor ze een grote speler in de cannabisindustrie zijn geworden. Met een verhouding van sativa- en indica-genen van 60:40 is Moby Dick een eersteklas hybride met de kenmerken van beide soorten.

Als een makkelijk te kweken strain doet Moby Dick het goed onder de meeste omstandigheden, zowel binnen als buiten. Het is een plant die niet zonder aandacht kan, en om haar tot volledige ontwikkeling te laten komen heeft ze een hoge lichtintensiteit en een dieet nodig dat rijk is aan voedingsstoffen. Hoewel, als je haar behoeften maar bevredigt, kun je rekenen op belachelijke opbrengsten na een bloeiperiode van 60-70 dagen. Binnen produceert ze een heftige opbrengst van 650g/m², maar van de buitenkweek moet je het hebben. Buiten kan Moby Dick maar liefst 300cm hoog worden en onder de meest ideale omstandigheden een opbrengst van 1500g/plant toppen vol hars opleveren.

Als een prijswinnaar kan ze niet ontbreken in het sub-departement van aroma en potentie. En dat doet ze natuurlijk niet. Deze strain is gezegend met een complex aroma; een pittige mix van citrus, wierook en dennen. Verkocht als "de meest psychoactieve strain" in de catalogus van Dinafem en vanwege de THC-gehaltes die wel 21% bedragen heeft Moby Dick vele verborgen krachten. De high is erg ontspannend voor lichaam en geest.

Moby Dick is een cultklassieker in de cannabis-kweekscene. Het is de keuze van kwekers vanwege de potente mokerslag-high en de buitenaardse opbrengsten waarmee deze strain je beloont. Wees vastberaden en probeer dit beest, genaamd Moby Dick te temmen.

  • Top 10 Cannabis Zadenbanken

    Een respectabele producent maakt het verschil, zeker bij het kweken van cannabis. Vind je het lastig om te kiezen? Bekijk ons overzicht van de tien beste zadenbanken. Daarbij is de populariteit van hun zaden als indicator gebruikt. Nu hoef jij alleen nog maar te beslissen welke bestseller je eerst gaat proberen!

Recommended products
Moby Dick belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Moby Dick - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dinafem