Kush-N-Cheese (Dinafem)

Kush-N-Cheese is het strikte en gezonde dieet van veel Indica liefhebbers in heel Europa. Als je een cannabis variant wil kweken die barst van de smaak, zou je deze moeten overwegen. Verwacht eersteklas aroma's van rijpe cheese, met hints van citroen en een olie-achtige afwerking. Kush-N-Cheese bloeit verrassend snel. In 55-60 dagen produceert ze lange, dikke toppen. Voortreffelijke variant!

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Emerald OG Kush x UK Cheese
Bloeitijd 55-60 dagen
THC% Hoog
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 600-900g/plant
Hoogte (buiten) 3m
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.00
1 zaadje € 21.00
3 zaden € 21.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Kush-N-Cheese: Weelderige OG Kush en UK Cheese hybride van Dinafem

Wil je eens een weelderige hybride proberen, dan moet je deze hebben. Dinafem combineerde Emerald OG Kush met een UK Cheese en zo ontstond de enige echte Kush-N-Cheese. Deze cultivar ruikt verschrikkelijk lekker, en doet denken aan cheesecake met citroensmaak. En dat is net zo lekker als het klinkt.

Na de consumptie zal de Kush-N-Cheese hybride met het hoge THC-gehalte zorg dragen voor een heerlijke fysieke high waardoor je wegzakt op de sofa; de effecten zijn meer fysiek.

Kush-N-Cheese doet 55-60 dagen over de bloeiperiode. Als je een snelle opbrengst wilt, is dit de juiste strain voor je. Zorg er wel voor dat je haar niet opjaagt; het kost tijd om alle noodzakelijke cannabinoïden en terpenen te produceren.

De opbrengsten zijn verbazingwekkend gezien de korte bloeiperiode. Binnenkwekers kunnen een opbrengst van 500g/m² tegemoet zien, terwijl buitenkwekers hun Kush-N-Cheese wel 900g/plant zullen zien produceren, dat is bijna 1kg!

Zorg wel voor voldoende ruimte. Ondanks dat Kush-N-Cheese indica-genetica bevat wordt ze erg hoog. Buitenkwekers zullen zien dat hun plant ongeveer 300cm hoog wordt. Om de groei te controleren moet je echt methodes gebruiken zoals toppen, ScrOG of LST.

Dat wil je echt wel eens beleven, deze fantastische hybride die al je wensen laat uitkomen met te gekke aroma's en de uitmuntende high.

Recommended products
Andere producten van Dinafem