Amnesia Kush (Dinafem)

Amnesia Kush van Dinafem is een sativa dominante hybride die haar genen heeft verkregen van zowel Amnesia Haze als OG Kush. De mix van deze twee wereldberoemde en bekroonde soorten heeft uiteraard geleid tot een krachtig en smakelijk monster die geschikt is voor kwekers van alle rangen en standen. Amnesia Kush bloeit in 65-75 dagen en kan binnen tot 600g/m² leveren of 800g per plant buiten.

Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders Amnesia Haze x OG Kush
Bloeitijd 65-75 dagen
THC% 20%
CBD% 0.1%
Opbrengst (binnen) 500-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 600-800g/plant
Hoogte (buiten) 3m
Oogsttijd (buiten) Half Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.00
€ 31.04
1 zaadje € 31.04
3 zaden € 27.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Amnesia Kush: Amnesia Haze x OG Kush, een meesterlijke creatie van Dinafem

De professionele veredelaars van Dinafem namen twee legendarische strains- Dutch Amnesia Haze en de Amerikaanse OG Kush - en creëerden daarmee hun eigen Amnesia Kush. Amnesia Kush is een sativa-dominante hybride met een verhouding van 70% sativa- en 30% indica-genen. Met de genetische afkomst van twee prijswinnende strains zijn de verwachtingen hoog gespannen... en ze stelt totaal niet teleur!

Omdat ze zowel voor binnen- als buitenkweek geschikt gemaakt is hebben de mensen bij Dinafem er voor gezorgd dat ze in de meeste omstandigheden makkelijk te kweken is; en ze komt tot haar volle recht als de lichtintensiteit hoog is en als ze veel voedingsstoffen krijgt. Daar komt nog bij dat Amnesia Kush tijdens de groeiperiode van een lage luchtvochtigheid houdt, als je aan haar behoeften voldoet, zal ze je rijkelijk belonen met een fantastische opbrengst die kan oplopen tot 600g/m² binnen of 800g/plant als je haar buiten kweekt. En dit wonder geschiedt allemaal in een bloeiperiode die slechts 65-70 dagen telt.

Nogmaals, de wereldberoemde genetische erfenis komt met de potentie en het smaakprofiel van Amnesia Kush volledig tot uiting. De hoge concentratie limoneen terpenen zorgen voor de heerlijke intense citrussmaak die je ongetwijfeld zal bedwelmen. Over potentie gesproken, dat het THC-gehalte 20% bedraagt, zegt meer dan genoeg. Je krijgt er een zeer sterke head high van die een lange tijd aanhoudt, en wordt niet echt aanbevolen voor mensen met een zwak hart.

Wanneer je op zoek bent naar een potente betrouwbare genetische achtergrond zou je Amnesia Kush zeker eens moeten proberen. Met Amnesia Haze en OG Kush als ouders ben je er verzekerd van dat je een prijswinnaar hebt. Een fantastische mix van beroemde sativa en indica-genen gepresenteerd door de experts van Dinafem.

Recommended products
Andere producten van Dinafem