Dinamex Autoflowering (Dinafem)

Als je doelt op de meest krachtige en prachtige toppen, probeer dan Dinamex Autoflowering, een kruising van Dinamex en Haze 2.0 Autoflowering. De volledige levenscyclus is slechts 75 dagen en hierna zal het aromatische vuurwerk van zeer complexe, zeldzame smaken beginnen. Je zou denken dat deze strain ontwikkeld is door een autoliefhebber. Razendsnel met olie- en dieselachtige smaken. Mooi!

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders Dinamex x Haze 2.0 Auto
Bloeitijd 75 dagen van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 50-160g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 9.00
1 zaadje € 9.00
3 zaden € 21.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Dinamex autoflowering: Hoge opbrengsten van een autoflowering-soort

Zonneschijn, vrede, liefde, muziek… allemaal dingen die je associeert met geluk en die nu ervaren kunnen worden door het consumeren van een beetje zoete Dinamex-magie. Dinafem besloot haar klassieke Dinamex te mengen met Haze 2.0 autoflowering. Dit resulteerde in een Sativa-dominante genetische samenstelling die gevoelens van plezier en euforie teweegbrengt.

Deze cultivar is het toppunt onder de autoflowering-soorten. Met de hoge THC-gehaltes en de snelle bloeitijd van 75 dagen zijn de Dinamex autoflowering kits de standaard voor knoppen van hoge kwaliteit.

“De oogst zal dan wel laag zijn”, zal je misschien wel denken. “Er zit vast een addertje onder het gras.” Klinkt 400g/m2 aan knoppen je als muziek in de oren? Deze immense opbrengsten zijn onder soorten met autoflowering-genetica behoorlijk zeldzaam. Kwekers buitenshuis die de voorkeur geven aan het milieubewust planten van Dinamex autoflowering, zullen een opbrengst van 160g/plant kunnen verwachten! Zoveel knoppen oogsten van een autofloweringplant is een verhaal dat rechtstreeks uit het ‘Hoe word ik gelukkig?’-boek komt.

De aroma’s zijn geweldig. Bij het betreden van je kweekruimte vullen je neusvleugels zich met de geur van Diesel en citrusfruit. Wil je geluk omarmen? Omarm dan de kracht van Dinamex autoflowering.

Recommended products
Andere producten van Dinafem