California Hash Plant (Dinafem)

Dit is een stabiele klassieker, speciaal aangepast aan de wensen van Indica liefhebbers op zoek naar merkbare hasj smaken in hun eindproduct. Het is waarschijnlijk dat een kruising tussen California Hash Plant en de hoogproductieve Northern Lights goed uitpakt. En dat is gelukt. Dit is een taaie strain, geschikt voor buiten in zware weersomstandigheden. Kan tot 500g/m² leveren in 50 dagen bloeien.

Genetica 90% indica - 10% sativa
Ouders California Hash Plant x Northern Lights
Bloeitijd 45-50 dagen
THC% 8-12%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1100g/plant
Hoogte (buiten) 2.5m
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.00
1 zaadje € 33.42
3 zaden € 29.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

California Hash Plant: Dinafem's indica superster voor volledige, lichamelijke ontspanning

California Hash Plant van Dinafem is een indica voor de ware indica liefhebber, met 90% indica- en 10% sativa-genen. Deze plant, ontstaan uit een kruising van California Hash Plant met de publiekslieveling Northern Lights, staat bekend om de zware oogsten met kleverige toppen. Het resultaat is een stevige plant en het eindproduct veroorzaakt een ontspannende, lichamelijke high met maar weinig psychoactieve effecten.

California Hash Plant groeit uit tot een gemiddeld grote plant die zich breed en struikachtig ontwikkelt. Buitenkwekers kunnen planten zien van 250cm. Ze vertakt met grote, donkere bladeren. Omdat de noden dicht op elkaar zullen ontwikkelen, zullen de takken zichzelf met bloemen bedekken. Hierdoor kunnen binnenkwekers zich verheugen op een opbrengst van 500g/m², terwijl buiten wel 1100g/plant wordt gezien. De bloeiperiode is razendsnel, 45-50 dagen, en buiten kan er rond eind september/begin oktober worden geoogst. Bonus: deze soort is bijzonder goed bestand tegen meeldauw!

De smaken en aroma's van California Hash Plant zijn zoet en mild en doen denken aan hasj. Het THC-gehalte is getest op 8-12% en de hoeveelheid CBD is gemiddeld. Deze soort wekt dus zeer weinig psychoactieve effecten op, wat perfect is voor diegenen die kampen met slapeloosheid. De eigenschappen van California Hash Plant komen overeen met die van hashish.

California Hash Plant zorgt voor een lichamelijk, kalmerend effect in het hele lichaam, waardoor ze perfect geschikt is voor een tukje op de bank op zondagmiddag, lekker loungen in de buitenlucht of het verbeteren van de nachtrust om de volgende dag uitgerust op avontuur te gaan.

Recommended products
Andere producten van Dinafem