3 - Best Overall Strain at Canarian Cannabis Cup 2010

Critical Jack (Dinafem)

Critical Jack is een kruising tussen Critical+ en Jack Herer, wat een 60% Sativa en 40% Indica, gefeminiseerde hybride oplevert. Ze produceert grote, compacte toppen die smaken naar citrusvruchten, wierook, exotisch hout en kruiden. Ze is eenvoudig binnen te kweken, met name in een SCROG set-up en de bloeiperiode bedraagt 9 weken. Buiten kan er eind september tot begin oktober worden geoogst.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Critical+ x Jack Herer
Bloeitijd 60 dagen
THC% Hoog
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 625g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1200g/plant
Hoogte (buiten) 3m
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
€ 23.00
1 zaadje € 23.00
3 zaden € 23.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

3 - Best Overall Strain at Canarian Cannabis Cup 2010
Beschrijving
Beschrijving

Critical Jack: Klassieke Jack Herer, verrijkt met Critical+ genetica

Dinafem heeft, met de eigen klassieke kruising procedure, Critical+ toegevoegd aan Jack Herer om met de gecreëerde kruising Critical Jack de opbrengsten te vergroten en de bloeitijd te verkorten.

De overleden, grootse Jack Herer (1939-2010) was een marihuana activist, die ervoor streed om cannabiswetten te veranderen. "Legaliseer het" was zijn motto. De sativa-dominante kruising Critical Jack, deels naar hem vernoemd, wekt net zoveel geestdrift op als hij. Als je fan bent van cannabis activisme, dan is dit de soort om te consumeren bij bijeenkomsten van activisten. Met 60% sativa en 40% indica genetica, verheft de plant je, terwijl een kalm, ontspannend gevoel het langzaam overneemt.

Na 60 dagen zijn je ganja toppen volledig ontwikkeld en voorziet de soort je van 625g/m² aan toppen bij binnenkweek, terwijl je buiten - houd je vast - tot zo'n 1200g/plant kunt verwachten! Dit is een van de planten die het meeste opbrengt, die Dinafem ooit heeft geproduceerd.

Critical Jack van Dinafem heeft de 1e prijs gewonnen in de "Outdoor Sativa" categorie bij de UCLA (Unión Cannábica Latinoamericana) cup. Daarnaast zette Cracker Jack Extractions Critical Jack in bij de Hempcon Cup, waar ze de 1e prijs wonnen in de categorie "Best Shatter".

Met een hoog THC-gehalte, de perfecte highs, fascinerende geschiedenis en hoge opbrengsten, is Critical Jack voorbestemd om te kweken, man! Maak alleen ruimte voor deze grote plant, en geef haar alle benodigde voeding om wiettoppen te creëren met citrusachtige en kruidige aroma's.

Recommended products
Andere producten van Dinafem