You have to add to cart at least 5 bottles or any program to make checkout.
Het terugkruisen van Cheese met Cheese moet haast wel een Frans idee zijn, netjes uitgevoerd door de cheese liefhebbers bij Dinafem. Alle positieve eigenschappen van de "original" Cheese strain zijn versterkt. De plant is gemiddeld groot, hoogproductief en eenvoudig te kweken. De bloeiperiode is vrij kort, 55-60 dagen. Geniet van de Cheese smaak, gecombineerd met een sterke, cerebrale high.
Genetica | indica/sativa |
Ouders | Cheese x Cheese |
Bloeitijd | 55 dagen |
THC% | Hoog |
CBD% | Onbekend |
Opbrengst (binnen) | 525g/m² |
Hoogte (binnen) | Gemiddeld |
Opbrengst (buiten) | 600-800g/plant |
Hoogte (buiten) | Gemiddeld |
Oogsttijd (buiten) | Einde September/Oktober |
Verkrijgbaar als | Feminized zaden |
Zadenbank | Dinafem |
Deep Cheese (Dinafem)
Het terugkruisen van Cheese met Cheese moet haast wel een Frans idee zijn, netjes uitgevoerd door de cheese liefhebbers bij Dinafem. Alle positieve eigenschappen van de "original" Cheese strain zijn versterkt. De plant is gemiddeld groot, hoogproductief en eenvoudig te kweken. De bloeiperiode is vrij kort, 55-60 dagen. Geniet van de Cheese smaak, gecombineerd met een sterke, cerebrale high.
Ontvanger :
* Verplichte velden
Na weer een dag hard werken zak je lekker weg in de sofa met je voeten omhoog. Om het genot te verhogen steek je er een op, gedraaid met de Deep Cheese van Dinafem. Deze cheesy cultivar is uitstekend geschikt om na het werk eens lekker te ontspannen met de uitstekende balans tussen een sativa- en indica-high die een brede glimlach op je gezicht tovert.
Na een wachtperiode voor het rijpen van je Deep Cheese komt na 55 dagen een einde aan de bloeiperiode. Kweek je binnen dan zul je compacte toppen zien die vredig langs de hoofdtakken van de plant verschijnen die ervoor zorgen dat je ongeveer 525g/m² cheesy toppen zult kunnen oogsten. Deep Cheese doet het bijzonder goed in gematigde mediterrane klimaten maar ook in kassen. De buitenkweker wordt beloond met 800g/plant supersterke wiet.
Toen Britse kwekers de beste Skunk variëteiten met elkaar kruisten ontdekten ze de meest intense cheesy fenotypen, die zowel een fantastische bloeiperiode als harsproductie hadden. De mannen van Dinafem begonnen deze superieure Cheese-soorten met elkaar te kruisen. Dat resulteerde in de Deep Cheese, de meest extreme Cheese strain.
De toppen zijn uitermate potent, met een hoog THC-gehalte. Kleine hoeveelheden zorgen voor een langdurende spirituele head-high waar je sprakeloos van zult zijn.