Deep Cheese (Dinafem)

Het terugkruisen van Cheese met Cheese moet haast wel een Frans idee zijn, netjes uitgevoerd door de cheese liefhebbers bij Dinafem. Alle positieve eigenschappen van de "original" Cheese strain zijn versterkt. De plant is gemiddeld groot, hoogproductief en eenvoudig te kweken. De bloeiperiode is vrij kort, 55-60 dagen. Geniet van de Cheese smaak, gecombineerd met een sterke, cerebrale high.

Genetica indica/sativa
Ouders Cheese x Cheese
Bloeitijd 55 dagen
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 525g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 600-800g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.00
1 zaadje € 21.00
3 zaden € 21.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Deep Cheese: De trots van Dinafem's Cheese strains

Na weer een dag hard werken zak je lekker weg in de sofa met je voeten omhoog. Om het genot te verhogen steek je er een op, gedraaid met de Deep Cheese van Dinafem. Deze cheesy cultivar is uitstekend geschikt om na het werk eens lekker te ontspannen met de uitstekende balans tussen een sativa- en indica-high die een brede glimlach op je gezicht tovert.

Na een wachtperiode voor het rijpen van je Deep Cheese komt na 55 dagen een einde aan de bloeiperiode. Kweek je binnen dan zul je compacte toppen zien die vredig langs de hoofdtakken van de plant verschijnen die ervoor zorgen dat je ongeveer 525g/m² cheesy toppen zult kunnen oogsten. Deep Cheese doet het bijzonder goed in gematigde mediterrane klimaten maar ook in kassen. De buitenkweker wordt beloond met 800g/plant supersterke wiet.

Toen Britse kwekers de beste Skunk variëteiten met elkaar kruisten ontdekten ze de meest intense cheesy fenotypen, die zowel een fantastische bloeiperiode als harsproductie hadden. De mannen van Dinafem begonnen deze superieure Cheese-soorten met elkaar te kruisen. Dat resulteerde in de Deep Cheese, de meest extreme Cheese strain.

De toppen zijn uitermate potent, met een hoog THC-gehalte. Kleine hoeveelheden zorgen voor een langdurende spirituele head-high waar je sprakeloos van zult zijn.

Recommended products
Andere producten van Dinafem