Sweet Cheese F1 Fast Version (Sweet Seeds)

Deze niet-autoflowering hybride bewaart de originele "oude, pittige" smaak van Cheese. Toppen zijn zeer dicht en volledig bedekt met sprankelende trichomen. Deze versie voegt meer homogeniteit en kracht toe aan de reeds aromatische Sweet Cheese. De bloeiperiode is 8 weken, waardoor eind augustus/begin september oogsten van 400-800g/plant mogelijk zijn. Binnen kan max. 400-600g/m² worden verwacht.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Sweet Cheese x Sweet Cheese Auto
Bloeitijd 8 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 400-800g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 30.60
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

SWEET CHEESE F1 FAST VERSION - VAN SKUNK NAAR ZOETE STINKER

SWEET CHEESE F1 FAST VERSION - HERKOMST

Aangenomen wordt dat de Cheese variant van cannabis afkomstig is van de Exodus soort - de eerste keuze voor de meest veeleisende gebruiker in GB in de late jaren '80. Exodus, een bijzondere isolatie van een Skunk #1 fenotype, was een van de eerste en meest wijdverspreide oudersoorten in de jaren '70 over de hele wereld, voornamelijk vanwege haar zeer prikkelende aard. De oorspronkelijke Sweet Cheese heeft veel weg van het Skunk geslacht, naast de diepzinnige en mysterieuze eigenschappen van Black Jack. Sweet Seeds presenteert nu een super-snelgroeiende versie, door de oorspronkelijke Sweet Cheese te kruisen met de Sweet Cheese Auto variant, wat een fotoperiode-afhankelijke soort voortbrengt die inlevert op onderhoud maar niet op opbrengsten.

SWEET CHEESE F1 FAST VERSION - IN DE TUIN

Met een 60/40 profiel kun je langere bloeitijden verwachten van een sativa-dominante soort. Dit is echter niet het geval. Binnen slechts 8 bloeiweken, kun je bij binnenkweek rekenen op 400-600g/m². Ze houdt van SOG en geeft niet om lagere temperaturen, waardoor ze perfect is voor Britse dakterrassen. Deze kruising doet het buiten goed als je begin april begint, waarbij je je snijgereedschap eind augustus of begin september uit de kast kunt halen. Maak je klaar voor 400-800g/plant. De typische structuur kenmerkt zich door een dikke en langwerpige centrale top, omgeven door een kroon met net zulke grote zij-toppen.

SWEET CHEESE F1 FAST VERSION - IN DE BOWL

Sweet Cheese is eerder verheffend dan couch locking, maar dat wil niet zeggen dat je niet gesloopt wordt als je niet oppast. Het veroorzaakt een meditatieve, bijna psychedelische high - sommigen zeggen "tot nadenken stemmend". De plant heeft smaakvolle zoete en zure smaken die typisch zijn voor cheese soorten, maar ook een pittige, aardse, bijna muffe geur - echter, op een goede manier. Verwacht dan ook prikkelende stash die snel iedere ruimte opvult.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds