Sweet Skunk Auto (Sweet Seeds)

Rusteloos en ongeduldig? Als je hoogwaardige toppen wil, op de snelst mogelijke manier, probeer dan Sweet Skunk Auto. Sweet Seeds leverde geweldig werk in het creëeren van dit eerbetoon aan de klassieke skunk familie. Deze variëteit is een kruising van een elite kloon van Early Skunk met een Critical Mass Auto. Deze hoogproductieve en razendsnelle strain produceert Skunky toppen in 7,5 week!

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Early Skunk x Critical Mass Auto
Bloeitijd 7-8 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-500g/m²
Hoogte (binnen) 60-90cm
Opbrengst (buiten) 35-150g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 29.40

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Sweet Skunk Auto: Een Autoflowering Eerbetoon Aan De Klassieke Skunk Familie

SWEET SKUNK AUTO - ACHTERGROND EN GENETICA

Deze soort is ideaal voor kwekers zonder geduld. Als je zo snel mogelijk hoogwaardige toppen wil zien in je voorraadpotten, moet je je zeker verdiepen in Sweet Skunk Auto. Sweet Seeds creëerde deze 3de generatie autoflowering soort door een elitekloon van Early Skunk te kruisen met een autoflowering versie van hun eigen Critical Mass. Het resultaat werd twee keer teruggekruist met de Early Skunk elitekloon, wat leidde tot dit geweldige eerbetoon aan de klassieke en geliefde Skunk familie. Sweet Skunk Auto is een indica-dominate hybride.

SWEET SKUNK AUTO - AROMA EN EFFECT

Zoals je zou verwachten van een eerbetoon aan de Skunk familie, straalt Sweet Skunk Auto een intens Skunk aroma uit. De achtergrond is super-zoet en ook vleugen kruiden en muskus zullen opvallen. Het THC-niveau is gemiddeld hoog, dus het effect zal niet al te heftig zijn, maar eerder een gemiddeld-tot-sterke high opwekken die prettig aanvoelt en behoorlijk lang blijft hangen.

SWEET SKUNK AUTO - ONTWIKKELING EN OPBRENGST

Sweet Skunk Auto is razendsnel! Ze zal je belonen met prachtige toppen na slechts 7½ week! En daarmee bedoelen we van zaad tot oogst. Kan je je dit voorstellen? En dat niet alleen, want ze is ook nog eens extreem productief voor een autoflowering plant en zal binnen maar liefst 400-500g/m² produceren. Buiten is 35-150g/plant mogelijk, afhankelijk van de expertise van de kweker. Deze plant zal zowel binnen als buiten vrij klein blijven, ongeveer 60-90cm, wat haar perfect maakt voor diverse kweekscenario's.

Al bij al is dit een van de snelste en meest productieve autoflowering varianten op de huidige markt. Sweet Skunk Auto van Sweet Seeds is zeer rijk aan hars en produceert dikke, dichte toppen die volledig bedekt raken met glinsterende trichomen zodra je de laatste stadia van de bloeiperiode hebt bereikt.

  • Sticky Beast Is De Beste Autoflowering Cannabis Strain Volgens Highlife!

    Zamnesia Seeds' ganja gladiator Sticky Beast Automatic richtte een slachtpartij aan onder de deelnemers van de autoflowering cannabis competitie. Vol trots ging ze met de Highlife Cup 2018 naar huis. Een van onze eigen unieke veredelingsprojecten betrad het strijdtoneel met de beste autoflowering sinsemilla en won glorierijk.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds