1 - 3ª Copa Cannábica Catalunya Sud – Tarragona (Best Sativa) 2015

Sweet Cheese (Sweet Seeds)

Het kruisen van Cheese met Black Jack resulteerde in een smakelijke mix van deze twee giganten. Je kan een lange, centrale top verwachten met veel zijtakken. Deze zijtakken worden hoog, waardoor licht goed wordt doorgelaten. Sweet Cheese produceert 400 - 600 g/m² in een bloeiperiode van 9 weken. Het effect is euforisch en ontspannend met een langdurige, sterke high.

Genetica 70% sativa-30% indica
Ouders Cheese x Black Jack
Bloeitijd 9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 350-550g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 29.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - 3ª Copa Cannábica Catalunya Sud – Tarragona (Best Sativa) 2015
Beschrijving
Beschrijving

Sweet Cheese: De allerzoetste Cheese, een echte ganja-innovatie

Sweet Cheese is een sativa-dominante strain ontwikkeld door de grote meesters zelf, de professionele breeders van Sweet Seeds. Deze magnifieke strain is zoet en geurig, en produceert toppen vol kristallen die de geestesblik van de gebruiker vergroten. Met engelengeduld hybridiseerde Sweet Seeds enkele van hun meest potente en cheesy genetica die er zijn. Toen de heerlijke geuren van hun pas gecreëerde hybride de reukzin streelde en ze zagen hoe schitterend mooi ze eruit zag, verscheen er een dankbare glimlach op hun gezichten.

SWEET CHEESE - EFFECTEN EN GENETICA

Telkens als er weer een te gekke strain op de markt komt moet je naar de genealogie kijken. Informatie hierover wordt verstrekt door Sweet Seeds, Sweet Cheese is namelijk afkomstig van de meest waanzinnige Cheese genetica, gecombineerd met Black Jack. De mix van deze strains zorgde voor soort met een perfecte verhouding van 70% sativa en 30% indica. Je kunt van deze cultivar opwekkende en vrolijke effecten verwachten, alsmede het gevoel van ontspannen spieren veroorzaakt door de indica. Van Sweet Cheese ga je je geweldig goed voelen door het gemiddelde THC-gehalte.

SWEET CHEESE - KWEEK EN OPBRENGST

Zowel bij de binnen- als buitenkweek kun je rekenen op een gemiddelde opbrengst. Binnenkwekers worden beloond met een opbrengst van 400-600g/m² robuuste, cheesy toppen in hun ganjatuin. Buiten produceert Sweet Cheese ongeveer 350-550g/plant. De bloeiperiode duurt slechts 9 weken, buitenkwekers dienen daarom hun Sweet Cheese tegen September te oogsten. Als je aan alle behoeften van Sweet Cheese voldoet zal ze je rijkelijk belonen met compacte, heerlijke wiettopppen. De grootste toppen worden vrij lang en worden gesteund door stevige zijtakken. De verrukkelijke intense aroma's doen denken aan belegen kruidige kaas. Heerlijk voor de ganja-fondue!

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds