1 - Portugal Weed Masters (Best Indoor Strain) 2014
1 - I Copa el Jardí D’en Jah (Best Indoor Strain) 2008
1 - V Copa de Asturias (Best Overall Strain) 2008
1 - Trofeo Mención del Plata (Best Overall Strain) 2006
1 - Txapelketa (Best Outdoor Strain) 2006
2 - IV Copa C.A.B.A. Argentina (Best Indoor Strain) 2011
2 - Trofeo Mención del Plata – Argentina 2006

Sweet Tai (Sweet Seeds)

Sweet Tai is een succesvolle kruising tussen Early Skunk en Super Tai en levert 350 – 450 g/m². Aziatisch eten is pittig en hetzelfde kan van Sweet Tai worden gezegd. Als je zoekt naar een strain die exotische smaken levert, dan heb je haar gevonden. ZEVEN prijzen bewijzen dat we het hier over een topartiest hebben. Invloeden van Early Skunk verkortte de bloeiperiode naar 9 weken! Hoog in je bol!

Genetica 70% sativa-30% indica
Ouders Early Skunk x Super Tai
Bloeitijd 9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 350–450 g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 300-500g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 17.50
3 zaden € 17.50
5 zaden € 29.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Portugal Weed Masters (Best Indoor Strain) 2014
1 - I Copa el Jardí D’en Jah (Best Indoor Strain) 2008
1 - V Copa de Asturias (Best Overall Strain) 2008
1 - Trofeo Mención del Plata (Best Overall Strain) 2006
1 - Txapelketa (Best Outdoor Strain) 2006
2 - IV Copa C.A.B.A. Argentina (Best Indoor Strain) 2011
2 - Trofeo Mención del Plata – Argentina 2006
Beschrijving
Beschrijving

Sweet Tai: Sweet Seeds levert wat Aziatische overtuiging

SWEET TAI - ACHTERGROND EN GENETICA

Sweet Tai is een succesvolle kruising tussen een elitekloon van Super Tai en Early Skunk. Door Early Skunk toe te voegen aan de genetische mix, kreeg Sweet Seeds het voor elkaar de lange bloeiperiode van Super Tai te verkorten, waardoor Sweet Tai beter geschikt is voor de moderne binnen- of buitenkweker. Sweet Tai is niet alleen sneller, maar heeft ook nog eens 7 prijzen gewonnen. Als je nog niet zeker wist dat dit een topper is, weet je het nu. Sweet Tai bevat 70% sativa en 30% indica genetica.

SWEET TAI - ONTWIKKELING EN OPBRENGST

Zoals hierboven reeds vermeld, verkort Early Skunk de bloeiperiode aanzienlijk, naar 9 weken. Maar ze maakt ook de toppen dichter en harsachtiger dan een typische sativa. Daarnaast is de structuur van de plant vrij compact, wat ideaal is voor binnenprojecten. Laat je verbazen door haar enorme en indrukwekkende takken die een typisch teken zijn van Thai soorten. Sweet Tai is dan niet enorm hoogproductief als het aankomt op de oogst, maar de binnenkweker kan zich nog steeds verheugen op 350-450g/m². De toegewijde buitenkweker kan eind september of begin oktober 300-500g/plant oogsten. Al bij al is deze soort niet de beste keuze voor beginnende kwekers, omdat je behoorlijk wat kennis en ervaring nodig hebt in het kweken van cannabisplanten.

SWEET TAI - AROMA EN EFFECT

Aziatisch eten is meestal pittig en hetzelfde kan worden gezegd voor deze Asian soort. Als je dol bent op exotische smaken dan is Sweet Thai echt jouw ding! De geur en smaak zijn goed gekruid; verrukkelijk en exotisch. Het aroma van noten en zelfs chorizo is zeer verrassend. Haar profiel is enorm complex; sommigen zeggen dat er Skunk in zit, maar pepermunt- en dominante barbecue-smaken zijn ook gemeld. De geproduceerde high is extreem actief en cerebraal en is een kenmerk van de Tai/sativa kant in de genetica. Deze zal absoluut stimulerende en inspirerende effecten opwekken.

  • De Oorsprong Van Thai Soorten

    Thai soorten verschenen in de jaren '60 voor het eerst in de Westerse wereld en werden onmiddellijk een succes. De jaren '60, '70 en '80 zijn lang vervlogen, maar Thai soorten zijn nog steeds op de huidige markt aanwezig, al is dit dan voornamelijk in hybride vorm vanwege de zeer lange bloeiperiode van zuivere Sativa's.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds