Big Devil 2 Auto (Sweet Seeds)

Ontmoet de verbeterde versie van Big Devil, een van de grootste autoflowering strains op de markt. De genetische evolutie leidde tot een groter formaat en meer smaak. Zeer compacte/dichte toppen, barstend met zoete aroma's, zijn je beloning voor je pact met de duivel. Verleidelijke wierooksmaak en skunk geur. 50-300g/plant is niet onrealistisch in een levenscyclus van 9 weken.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Big Devil Auto
Bloeitijd 9 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 50-300g/plant
Hoogte (buiten) 100-150cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 42.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Big Devil 2 Auto: Het Ultieme Duivelsgebroed Van Sweet Seeds

Big Devil 2 Auto is surrealistische wiet. Sweet Seeds besloot de eigenschappen van hun eigen Big Devil Auto te verbeteren en dit leidde tot de creatie van deze spectaculaire soort. De highs zijn buitengewoon en de aroma's zijn verrukkelijk. Deze indica autoflower zal consumenten helpen hun demonen te bestrijden, die vanuit de schaduw loeren. De oogsten zijn heel fatsoenlijk en de ontwikkeling stabiel. Deze variant ontving in 2014 de 1ste prijs op de High Life Cup. Zet je schrap, Big Devil 2 Auto is hier.

BIG DEVIL 2 AUTO - GENETICA EN EFFECTEN

Zoals reeds vermeld, is deze soort afkomstig van Big Devil Auto. Ze is een 3de generatie soort. De indica dominantie wordt duidelijk na het roken van deze perfecte variant. Bankhangen, maar toch waarnemend... dat zal de ervaring van de gebruiker zijn. Wanneer de cannabinoïden de receptoren betreden, voelt het alsof je chillt terwijl je terwijl je naar een mysterieus kunstwerk kijkt en probeert de abstracte vormen te ontrafelen. Het THC-niveau is gemiddeld, dus je kan meer gebruiken zonder tegen de vlakte te gaan. Uiteraard is Big Devil 2 Auto verkrijgbaar in feminized vorm, klaar om wat fantastische toppen te produceren in je ganja tuin.

BIG DEVIL 2 AUTO - ONTWIKKELING

Vele Sweet Seeds' fans willen graag grotere autoflowering planten kweken. Big Devil 2 Auto werd dus speciaal ontwikkeld om groter te worden, terwijl de eersteklas kwaliteiten van het origineel behouden zijn gebleven. De kweker mag planten verwachten met een hoogte van 100-150cm. Na 9 weken, van zaad tot oogst, is Big Devil 2 Auto klaar om te worden geoogst en uitgehard. Binnenkwekers oogsten 400-600g/m² duivelse toppen, terwijl buitenkwekers mogen rekenen op 50-300g/plant. Jawel, het verschil in opbrengst is enorm en om een overvloed aan toppen te ontvangen, moet je goed voor je ganja schatjes zorgen. De aroma's kunnen worden beschreven als Skunky; de prikkelende geuren zijn een traktatie voor de neus!

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds