Cream Mandarine F1 Fast Version (Sweet Seeds)

Sweet Seeds selecteerde het beste erfgoed van Cream Mandarine Auto en mengde deze genen met een elite kloon uit de Diesel familie. De bloeiperiode is slechts 7 weken en de oogst binnen bedraagt ongeveer 450-600g/m². De aromatische hars van de smakelijke, dikke toppen wordt door de meeste cannabis liefhebbers gewaardeerd. De mandarijnensmaak wordt verrijkt door lichtzure citrus Diesel aroma's.

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Cream Mandarine Auto x Diesel
Bloeitijd 7 weeks
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 400-600g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Begin September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 28.00
3 zaden € 28.00
5 zaden € 43.60

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Cream Mandarine F1 Fast Version: Mandarijnachtige toppen na 7 bloeiweken

CREAM MANDARINE F1 FAST VERSION - ACHTERGROND EN GENETICA

Om te voldoen aan de vraag van cliënten en kwekers om een fotoperiode-afhankelijke versie van de Cream Mandarine Auto, heeft Sweet Seeds Cream Mandarine F1 Fast Version gecreëerd. Ze hebben dit gedaan door de beste genetica van hun Cream Mandarine Auto te kruisen met zorgvuldig geselecteerde elite klonen van Diesel voorouders. Hierdoor zijn de autoflowering eigenschappen weggewerkt van de oorspronkelijke soort en is het aroma van de resulterende zaden versterkt. Cream Mandarine F1 Fast Version is een bijna perfect gebalanceerde kruising met 60% indica en 40% sativa eigenschappen.

CREAM MANDARINE F1 FAST VERSION - GROEI EN OPBRENGST

Net als alle andere varianten van hun Fast Version reeks, is Sweet Seeds erin geslaagd om de bloeitijd van deze soort aan de korte kant te houden. Cream Mandarine F1 Fast Version heeft slechts 7 weken nodig om volledig te bloeien en te rijpen. De plant heeft een gemiddeld formaat en ontwikkelt dikke, compacte toppen die zijn bedekt met aromatische hars. Ze groeit krachtig en de soort heeft de typische structuur van een kruising. Binnen levert ze ervaren kwekers 450-600g/m² op. Buiten brengt ze 400-600g/plant op, wat veel is gezien de korte bloeifase. Het gewas is begin september klaar voor de oogst.

CREAM MANDARINE F1 FAST VERSION - AROMA EN EFFECT

Zoals de naam van de soort al suggereert, is ze zeer smaakvol. De meeste cannabis liefhebbers zullen de mandarijn-citrus smaak waarderen. De Diesel in de mix verrijkt het smaakprofiel met lichtzure ondertonen en geeft het aroma daardoor een verrassende twist. Cream Mandarine F1 Fast Version zorgt voor sterke ontspanning. Met een THC-gehalte van maximaal 21% kun je een krachtige, lichamelijke en langdurige high verwachten - perfect voor in de avond. Patiënten zeggen ook een sterk medicinaal effect te ervaren, wat de soort goed maakt voor pijnverlichting of als je gedurende de dag wilt blijven functioneren, maar toch onder medicatie bent.

Recommended products
Cream Mandarine F1 Fast Version is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Sweet Seeds