1 - VII Copa Asociación de Cultivadores de Cannabis de Villarreal (Best Outdoor Strain) 2015

Green Poison F1 Fast Version (Sweet Seeds)

Als je moe bent van lange bloeiperioden en geen autoflowering soorten wil kweken, moet je de fast version van Green Poison overwegen. Ze vraagt slechts 6 weken bloeien en is daarom bijna sneller dan sommige autoflowering soorten. Deze hybride bestaat uit 70% indica en 30% sativa genen, verantwoordelijk voor een buitengewoon uitbundige groei, voortreffelijke smaak en prettig effect.

Genetica 70% indica - 30% sativa
Ouders Green Poison x Green Poison Auto
Bloeitijd 6 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 500-700g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Begin September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 28.00
3 zaden € 28.00
5 zaden € 43.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - VII Copa Asociación de Cultivadores de Cannabis de Villarreal (Best Outdoor Strain) 2015
Beschrijving
Beschrijving

Green poison F1 Fast Version: De ultrasnelle traktatie van Sweet Seeds

GREEN POISON F1 FAST VERSION - ACHTERGROND EN GENETICA

Als je iemand bent die niet houdt van de lange bloeitijd van feminized soorten, en liever ook geen autoflowering variëteiten kweekt, dan heeft Sweet Seeds jou iets opmerkelijks in haar assortiment! Naast feminized en autoflowering variëteiten, is er een derde "variatie", die ergens in het midden ligt: een feminized cannabis soort die ultrasnel bloeit, dankzij een autoflowering ouder! Zo krijg je de voordelen van feminized cultivars naast een bloeitijd die zelfs sneller is dan die van de oorspronkelijke feminized tegenhanger. Hoe cool is dat?

Sweet Seeds deed dit door een elite kloon van hun eigen Green Poison te kruisen met een geselecteerde 3e generatie autoflowering specimen van Green Poison Auto. Het resultaat is een mix van 70% indica en 30% sativa genetica.

GREEN POISON F1 FAST VERSION - KWEEK EN OPBRENGST

Deze soort vertoont de groei van een indica/sativa kruising. Ze groeit krachtig, bloeit super snel en heeft een uitzonderlijke opbrengst van dikke toppen die met aromatische hars zijn berijpt. Wat Green Poison F1 Fast Versie echt onderscheidt, is haar bloeitijd van slechts zes weken, hoewel ze nog fotoperiode-afhankelijk is. Binnenkwekers kunnen een enorme oogst van 500-600g/m² bereiken en buitenkwekers kunnen 500-700g/plant verwachten. Plus, de plant is zeer bestand tegen schimmel wat handig is als het buiten wordt gekweekt. Daar eindigt ze eind augustus tot begin september.

GREEN POISON F1 FAST VERSION - AROMA EN EFFECT

Het aroma is fruitig, zoet en intens. Op het vlak van smaak is deze dame voortreffelijk. Het effect is echt aangenaam en geeft je een zachte buzz. Geen paniek - je zult niet vergiftigd worden! De naam speelt in op de giftige kleur van Green Poison F1 Fast Version. Dus, wat houdt je nog tegen om deze ultra snelle traktatie te kweken? Er is een reden waarom het zo populair is!

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds