2 - III Copa Cannábica Expogrow Irún 2014

Bloody Skunk Auto (Sweet Seeds)

Bloody Skunk Auto van Sweet Seeds ontleent haar naam aan haar donkerpaarse verschijning. Deze bekroonde auto skunk krachtpatser is een mix van Sweet Skunk Auto x Red Poison Auto. Deze genetische mix produceert een zoete, maar klassiek prikkelende, skunky smaak en grote toppen, bedekt met een zwaar ontspannende hars. Bloody Skunk Auto vraagt 8 weken van zaad tot oogst en levert tot wel 550g/m².

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Sweet Skunk Auto x Red Poison Auto
Bloeitijd 8 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 350-550g/m²
Hoogte (binnen) 60-110cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 37.10
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

2 - III Copa Cannábica Expogrow Irún 2014
Beschrijving
Beschrijving

Bloody Skunk Auto: Klassieke Skunk Met Een Paarse Twist

BLOODY SKUNK AUTO - ACHTERGROND EN GENETICA

Sweet Seeds creëerde deze plant door hun Sweet Skunk Auto te kruisen met een geselecteerde, genetische lijn van Red Poison Auto. Het resultaat een indica-dominante, klassieke Skunk soort die de korte bloeiperiode bezit van een autoflowering versie plus de paarse toppen van Red Poison Auto. Dit is een geweldige mix die fans van klassieke Skunk zal plezieren maar ook de rokers die zoeken naar een speciale verrassing. Bloody Skunk Auto ontving haar naam dankzij haar donkerpaarse uiterlijk. Sweet Seeds beweert dat ongeveer 90% van de soorten paarse bloemen zullen ontwikkelen.

BLOODY SKUNK AUTO - ONTWIKKELING EN OPBRENGST

Omdat Bloody Skunk Auto een autoflowering plant is, heeft ze slechts 8 weken nodig om zich van zaad tot oogst te ontwikkelen. Dat mag best snel genoemd worden! Deze soort ontwikkelt een structuur die sterk overeenkomt met een klassieke Skunk; de vorm doet denken aan dat van een spar en ze zal diverse zijtakken ontwikkelen. Deze takken dragen grote bloemen die bedekt zijn met ijzige, aromatisch hars. Daarnaast ontwikkelt Bloody Skunk Auto ook nog een enorme hoofdcola. Ze produceert 35-175g/plant wanneer ze onder direct zonlicht wordt gekweekt, terwijl ze de binnenkweker beloont met 350-550g/m². In beide scenario's blijft ze vrij klein; perfect voor elke omgeving waar ruimte een probleem is. De prachtige bloemenclusters zijn ongelooflijk dicht en raken volledig bedekt met hars tijdens de bloei.

BLOODY SKUNK AUTO - AROMA EN EFFECTEN

Zoals je zou verwachten van een Skunk kruising, wordt ze gekenmerkt door een diep, prikkelend Skunk aroma- en smaakprofiel, wat daadwerkelijk prettig en complex is. Sommige rokers hebben zelfs gemeld dat ze vleugen koffie hebben geproefd in de smaak. De ontspannende buzz en prettige high zijn het best geschikt voor mensen die lijden aan stress en angst. Vanwege de indica-dominante genetica, helt het effect meer over naar een lichamelijke stone.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds