Black Jack Auto (Sweet Seeds)

Gokken is verslavend en kan leiden tot foute beslissingen. Het kweken van Black Jack Auto is een beslissing die eenvoudig gebaseerd kan worden op rationele gedachten. Deze variant is een kruising van S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto, een bekende, hoogproductieve, autoflowering strain en Jack Herer. De genetische achtergrond verzekert uitmuntende cannabis in 9 weken. Geweldige hars productie!

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto x Jack Herer
Bloeitijd 9 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-550g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 40-250g/plant
Hoogte (buiten) 40-110cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 28.00
3 zaden € 28.00
5 zaden € 41.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Black Jack Auto: "Black Jack!" We hebben een cannabiswinnaar in handen!

Het verkrijgen van fantastische toppen en perfecte opbrengsten van Black Jack Auto is een zekerheid, geen gok. Sweet Seeds ontwikkelde deze spectaculaire soort om de paletten van cannabis veteranen te bevredigen die zich op deze wereld bevinden, en eventueel op andere planeten. De soort is een indica-dominante uitmuntendheid, die heerlijke ervaringen biedt. Sweet Seeds staat bekend om het maken van buitenlandse mixen, die voortvloeien uit het kweken en selecteren van de ultieme genetica. Black Jack Auto is een kruising die de consument tot de limiet en daarboven verheft.

BLACK JACK AUTO - GENETICA

Na het ontwerpen van het perfecte strijdplan begon Sweet Seeds met de creatie van een andere onberispelijke autoflowering kruising. Een geweldige S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto werd gekozen om één ​​van de ouders te zijn. Het enige wat overbleef, was om de ultieme soulmate te vinden voor de Afghani soort. Een van de meest legendarische soorten werd gekozen: Jack Herer. Natuurlijk is Jack Herer vernoemd naar de beruchte legalize-it-strijder, die het beroemde 'The Emperor Wears No Clothes' schreef. De heer Herer overleed in 2010, hoewel zijn nalatenschap in Black Jack Auto voortleeft.

BLACK JACK AUTO - EFFECTEN

De indica-dominante wiet induceert ontspannen vibes. Men kan gevoelens van ontspanning en positiviteit voelen, die de bewuste geest verhelderen om meer ruimte te maken voor vrolijkheid. Als men wilt relaxen en "buiten het kader” wilt denken, is Black Jack Auto de perfect keuze. Door de autoflowering karakteristieken zijn de THC-niveaus middelmatig, ideaal voor ontspannen en functionele sessies.

BLACK JACK AUTO - KWEEK

Deze prachtige plant is uiteraard nogal kort - volkomen heimelijke wiet! Zowel de buiten- als binnenkwekers kunnen verwachten dat de hoogten ongeveer 40-110cm bereiken. Binnen zal Black Jack Auto ongeveer 400-550g/m² wiet genereren. Buiten, rond 40-250g/plant. Deze ongelooflijke kwalitatieve soort eindigt over 9 weken, van zaad tot oogst.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds