S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto (Sweet Seeds)

S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto is een buitengewoon krachtige strain. Door haar te kruisen met 2de generatie autoflowering genen, lukte het Sweet Seeds een uitmuntende strain te creëren die je zal verbazen met haar uitbundige groei en grote, met hars bedekte toppen. Een oogst van 500g/m² is mogelijk en planten worden 40-90cm hoog. Prikkelend zoete aroma's en een ZEER snelle doorlooptijd!

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders S.A.D. Sweet Afgani Delicious S1 x Auto
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-500g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 40-100g/plant
Hoogte (buiten) 40-90cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 36.20
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto: Snelle groei en vette toppen

S.A.D. SWEET AFGANI DELICIOUS AUTO - GENETICA

S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto is een indica-dominante soort, gekweekt door vorige generaties met elkaar te kruisen om de al fantastische aard van deze planten te perfectioneren. De soort die voortkomt uit deze kruising tussen hybriden heeft grote, harsachtige toppen. Deze snelgroeiende soort zorgt voor snelle oogsten die zelden ervaren kwekers teleurstellen. Bekend om haar sterke, zoete aroma, is S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto een prachtige kruising, met een betrouwbare snelheid en kracht, die geschikt is voor alle gelegenheden.

S.A.D. SWEET AFGANI DELICIOUS AUTO - OOGST EN OPBRENGST

Dankzij haar snelle, solide ontwikkeling, is S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto een uitstekende soort voor iedere kweeksetting. Dit is een geweldige, snelgroeiende soort die slechts in 8 weken volgroeit. Als ze binnen wordt gekweekt, blijft ze aan de kleine kant, maar kan ze 400-500 g/m² opbrengen. Als de plant echter buiten wordt gekweekt, wordt ze 40-90cm hoog en levert ze 40-100g/plant op. Dat zijn zeer mooie cijfers voor een variant van de autoflowering soort.

S.A.D. SWEET AFGANI DELICIOUS AUTO - THC EN EFFECTEN

S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto produceert grote toppen die zijn bedekt met een dikke laag hars, en als ze volgroeien, raakt de lucht gevuld met een scherp en zoet aroma. De net zo aanwezige aardse ondertonen laten de harten van kwekers smelten, evenals de korte oogsttijd en de vette toppen. Het THC-gehalte in de toppen is gemiddeld, genoeg om de mentale buzz in toom te houden. Aangezien het een indica-dominante kruising is, gaat de zeer energieke high over in een heerlijke lichamelijke ontspanning.

Deze soort is perfect voor activiteiten overdag. S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto houdt je energielevel hoog en houdt je scherp, terwijl je niet paranoia wordt. Hierna voel je je echter op tijd lichamelijk kalm en ontspannen om naar bed te gaan, of om even een dutje te doen.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds