Green Poison Auto (Sweet Seeds)

Green Poison Auto is een goed samengestelde variëteit. Het kruisen van Green Poison met Big Devil 2, een van de meest productieve autoflowering variëteiten, was enorm slim. Het lukte Sweet Seeds om de smaak en aroma van Green Poison te behouden, maar in een levenscyclus van slechts 8 weken. De oogst is gewoonlijk 400-550g/m². De aroma's zijn complex: Wierook en verse, fruitige skunk.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Green Poison x Big Devil 2
Bloeitijd 8 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-550 g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 35-200g/plant
Hoogte (buiten) 60-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 28.00
3 zaden € 28.00
5 zaden € 43.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Green Poison Auto: Alweer een meesterwerk van Sweet Seeds

Sweet Seeds heeft besloten de buitengewone Green Poison Auto te ontwikkelen. De opbrengsten zijn gul en de high staat garant voor een heerlijke, psychedelische ervaring. Green Poison Auto is echter allesbehalve giftig; cannabis liefhebbers beschouwen deze plant als toegewijde genezer. In de jaren '70, toen autoflowering soorten net op de markt verschenen, bevatten de planten relatief weinig THC. Nu heeft Sweet Seeds de ervaring en genetica in huis om ultieme autoflowers te ontwikkelen, waar Green Poison Auto het bewijs van is. Laten we eens ontdekken waar het om draait bij deze schoonheid.

GREEN POISON AUTO - GENETICA EN EFFECTEN

Sweet Seeds besloot Big Devil 2 Auto the kruisen met Green Poison. De resulterende plant werd tweemaal terug gekruist met de originele Green Poison, zodat het unieke karakter grotendeels kon worden doorgegeven aan Green Poison Auto. Veel ganja veteranen genieten van autoflowering soorten die niet alleen uitsluitend gekruist zijn met ruderalis, maar ook met reeds gevestigde autoflowering varianten. Het gemiddeld hoge THC niveau is precies goed en perfect voor consumenten die genieten van iets minder zware soorten. Indica-dominante vibes worden direct na het roken van die kom duidelijk en de spieren zullen na consumptie bijna onmiddellijk ontspannen. Couch-lockers en professionele chillers zullen Green Poison Auto beschouwen als het beste wapen in de ganja artillerie.

GREEN POISON AUTO - ONTWIKKELING

De stabiele autoflowering eigenschappen van Green Poison Auto zijn zichtbaar in het kleine postuur. Binnenboeren kunnen echter wel ongeveer 400-550g/m² met perfecte groene toppen verwachten. Buiten is 35-200g/plant mogelijk. Het is belangrijk autoflowering planten tevreden te houden met correcte temperatuur, luchtvochtigheid en voedingsstoffen. Beginnende kwekers zullen het fijn vinden te lezen dat deze schoonheid gelukkig ook zeer vergevingsgezind is. De levenscyclus van Green Poison Auto is in 8 weken voltooid, van zaad tot oogst.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds