Cream CaramelF1 Fast Version (Sweet Seeds)

De snelle versie van Cream Caramel heeft een korte bloeiperiode van 7 weken, levert binnen tot 450-600g/m² en tot 500-800g/plant buiten. De 90% Indica genen produceren overdreven veel THC en voldoende CBD om een ontspannend, bijna narcotisch effect te verzekeren. Aroma's zijn enorm zoet en romig, maar ook verrijkt met de aardse tonen van de Blue familie.

Genetica 90% indica - 10% sativa
Ouders Cream Caramel x Cream Caramel Auto
Bloeitijd 7 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 500-800g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 28.00
3 zaden € 28.00
5 zaden € 42.60
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

CREAM CARAMEL F1 FAST VERSION: EEN MODERNE KLASSIEKER VAN SWEET SEEDS

CREAM CARAMEL F1 FAST VERSION: OORSPRONG EN WAT TE VERWACHTEN

De bekroonde Classic Cream Caramel is een 90% Indica die veel van zijn genetica direct uit de Blue-familie haalt. Deze nieuwe F1 Fast Version is het resultaat van de kruising van de Cream Caramel met een F3 autoflowering strain van dezelfde variëteit. Het resultaat is een buitengewoon snelle F1 fotoperiode soort. Net als bij een Blue-familielid, kun je lekkere getinte toppen verwachten met kleuren die naar het rode/paarse/roze/blauwe toe hellen. Deze eigenschappen hebben meestal de neiging om meer uitgesproken te worden, des te meer de koude herfsttemperaturen deze fenotypes triggeren.

CREAM CARAMEL F1 FAST VERSION - KWEKEN

Je kunt binnen 7 weken (49 dagen) een volledig volwassen plant verwachten, terwijl je uitzonderlijk hoge opbrengsten behoudt, variërend van 450-600g/m² binnen. Als je buiten kweekt, stel je kalendermeldingen in voor september en wees klaar om ongeveer 500-800g/plant te oogsten. Dit is sneller dan de meeste autoflowering planten! Het kweken van deze soort is geen grote uitdaging. Het zal uitgroeien tot een klassieke indica struik-achtige structuur en verwacht een middelhoge plant met compacte internodes. De zaden zijn feminized om een einde te maken aan jouw selectieproblemen.

CREAM CARAMEL F1 FAST VERSION - SMAAK EN HIGH

Cream Caramel is bekend om zijn uitzonderlijk hoge trichomenproductie, dus je kunt verwachten dat Cream Caramel F1 Fast Version lekker veel smaak en effect heeft bij de consumpsie ervan. De THC-niveau’s zullen gemakkelijk concurreren met de sterkste soorten die er zijn. Net als bij een typische indica-dominante soort zijn de ontspannende en rustgevende effecten opmerkelijk. Degenen die aan slapeloosheid lijden, zullen deze soort zeker waarderen, omdat het niet alleen stress vermindert, maar je ook voorbereidt op de slaap. Voor diegenen die meer geneeskrachtige eigenschappen zoeken is van deze soort bekend bekend dat ze redelijk nuttig is om pijn te verlichten.

Smakelijk, zoals de naam zelf impliceert, zal een intense zoetigheid zich voordoen, vooral als de toppen voldoende gedroogd kunnen worden. De "karamel" impliceert dat het niet zwaar is om te roken. Integendeel, in zoverre kan de zoete, romige combinatie van smaken zelfs iets misleidend zijn terwijl je inademt; Wees niet verbaasd als je een sterke hit begint te voelen terwijl je uitademt!

Recommended products
Cream Caramel F1 Fast Version is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Sweet Seeds