Blow Mind Auto (Sweet Seeds)

Sweet Seeds besloot een kloon van de beroemde "Cordobesa" Amnesia Haze, die in Spanje een geweldige reputatie heeft, te kruisen met hun eigen S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto. Het resultaat is verbluffend en kwekers zullen waarschijnlijk genieten van de complexe aroma's van wierook, gemengd met zoete en muskusachtige smaken. De levenscyclus bedraagt 8-9 weken, met een oogst van 400-600g/m².

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders “Cordobesa” Amnesia Haze x S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 50-200g/plant
Hoogte (buiten) 60-120cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.90
3 zaden € 21.90
5 zaden € 35.90

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blow Mind Auto: Slaat zwaar in op de bol!

BLOW MIND AUTO – GENETICA

Blow Mind Auto van Sweet Seeds zal de geest meenemen op een sativa-dominant avontuur die je niet snel zal vergeten. Er gaat niets boven het hebben van een klassieke ouder, zoals "Cordobesa" Amnesia Haze, die zeer populair is in Spanje, om deze te kruisen met een speciaal door Sweet Seeds geselecteerde S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto. De kleverige, harsachtige toppen van Blow Mind Auto laten het hart fladderen. Daarnaast biedt deze plant ook nog de bonus van een zoet, muskusachtig aroma waardoor de kweker zelfs 'snachts van deze soort zal dromen.

BLOW MIND AUTO – OPBRENGST EN OOGST

Blow Mind Auto bereikt een gemiddeld tot grote hoogte en is een genot voor alle kwekers, ongeacht het ervaringsniveau. Zowel beginners als experts zullen genieten van het kweekgemak van Blow Mind Auto. Buiten wordt ze ongeveer 60-120cm hoog en ze ontwikkelt zich in ongeveer 8-9 weken van zaad tot oogst. De opbrengst is ook heel fatsoenlijk, met 50-200g/plant buiten en 400-600g/m² binnen. Tijdens de bloeiperiode zal een rijk aroma merkbaar zijn, waar zoete geuren en muskus op een betoverende wijze worden gemengd. Het is ook gemeld dat deze verrukkelijke geur wordt versterkt door hout, citrus en andere vruchten.

BLOW MIND AUTO – TESTEN EN EFFECTEN

De toppen van Blow Mind Auto hebben een geweldige, stevige structuur en ze zijn voorzien van een ijzige laag trichomen. Uit testresultaten blijkt dat Blow Mind Auto een gemiddeld THC-niveau heeft, terwijl de hoeveelheid CBD varieert. Omdat ze een sativa-dominante soort is, zal het erfgoed van Amnesia Haze behoorlijk hard inslaan in de bol. Verwacht "mind-blowing" effecten die urenlang blijven hangen.

Blow Mind Auto is een ware krachtpatser in elk kweekproject en zal al snel een heuse favoriet worden. Ze is goed voor sociale en actieve bezigheden en zal een feestje goed op gang brengen... ongeacht of dat feestje nu een tripje naar de supermarkt is of een avondje doorhalen met vrienden.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds