1 - Copa del Mar – Mar del Plata – Argentina (Outdoor) 2011
1 - VII Copa Lanzarote 2007
2 - Copa del Mar – Mar del Plata – Argentina (Outdoor) 2013
2 - 3ª Coppa Italia Antiproibizionista Roma (Indoor Bio) 2009
2 - III Encuentro Por La Normalización y El Consumo Responsable Málaga (Popular) – 2008
2 - Semillas del Millón – X Bella Flor – Málaga 2007

Ice Cool (Sweet Seeds)

Deze strain kan worden beschouwd als een "Sativa Cocktail" dankzij haar brede genen pool. Ice Cool is afkomstig uit de NYC Diesel lijn. Een geweldige harsproductie en een supersterke, psychedelische, langdurige high kan van deze strain worden verwacht. De plant heeft 40% indica en 60% sativa invloeden en levert ongeveer 400–500 g/m². Het THC gehalte is met 20-22% extreem hoog.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders NYC Diesel
Bloeitijd 9 weken
THC% 20-22%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-500g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 350-550g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 36.00
3 zaden € 36.00
5 zaden € 55.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Copa del Mar – Mar del Plata – Argentina (Outdoor) 2011
1 - VII Copa Lanzarote 2007
2 - Copa del Mar – Mar del Plata – Argentina (Outdoor) 2013
2 - 3ª Coppa Italia Antiproibizionista Roma (Indoor Bio) 2009
2 - III Encuentro Por La Normalización y El Consumo Responsable Málaga (Popular) – 2008
2 - Semillas del Millón – X Bella Flor – Málaga 2007
Beschrijving
Beschrijving

Ice Cool: Bekroonde sativa cocktail van Sweet Seeds

ICE COOL - ACHTERGROND EN GENETICA

Sweet Seeds heeft Ice Cool ontwikkeld uit een NYC Diesel reeks, en een meermaals bekroonde soort gecreëerd. Ze beschrijven het als een "sativa cocktail", wat vooral refereert aan haar genetica en het effect, in plaats van dat het een volledige sativa soort is. Ice Cool bestaat uit 60% sativa en 40% indica genen en is verkrijgbaar in feminized formaat. Dankzij haar sterke effect, is ze vooral populair in Spanje.

ICE COOL - GROEI EN OOGST

De plant ziet er prachtig uit en heeft de toppen ontwikkeling van een indica soort. Ice Cool is na 9 weken klaar met bloeien. Ze groeit snel en krachtig. De hars productie is buitengewoon, waardoor ze geschikt is voor het maken van lekkere concentraten. Als de plant vol in bloei staat en de oogsttijd nadert, zorgt de uitbundige harsproductie ervoor dat ze eruit ziet als besneeuwde bergtoppen (vandaar ook de naam). De toppen zijn stevig en compact. Ice Cool heeft niet veel bladeren in vergelijking met de toppen, wat het trimmen gemakkelijk maakt.

Ze brengt extreem veel op; maar liefst 400-500g/m² in het geval van binnen kweek. Buiten tuiniers kunnen een indrukwekkende 350-550g/plant verwachten en eind september oogsten. De soort is goed bestand tegen ziektes en schimmel, wat altijd een pluspunt is, vooral buiten.

ICE COOL - AROMA EN EFFECT

Het aroma van Ice Cool is supersterk en exotisch, met citroenachtige en Dieselachtige ondertonen. Sommige gebruikers zeggen dat het ruikt en smaakt als grapefruit. De smaak heeft ook wat aardse, zoete en fruitige ondertonen.

Hoewel de groei en structuur van deze dame haar indica kant laten zien, is het effect volledig sativa. Met een THC-gehalte van 20-22% zorgt Ice Cool voor een langdurige, psychedelische high. Verwacht dat je wordt overweldigd door euforische gevoelens. Dit is absoluut een ultra krachtig effect, waar beginners voorzichtig mee om moeten gaan gezien de intensiteit.

Recommended products
Ice Cool is very closely related to Diesel - wietzaden. This is a great strain available from several breeders. Read more about this strain on our special Diesel - wietzaden page, the other breeders and find all cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Sweet Seeds