Sweet Cheese Auto (Sweet Seeds)

Deze strain is een kruising van Fast Bud 2 Auto en Sweet Cheese. De resulterende hybride werd twee keer terug gekruist met een elite kloon van Sweet Cheese om het cheese aroma te versterken. Een dikke, centrale top, samen met grote zijtakken, biedt een zeer goede oogst van tot wel 550g/m². De korte levenscyclus van 8 weken versnelt het groeiproces. Cheese aroma's met vleugen citroen, mmmm!

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Fast Bud 2 Auto x Sweet Cheese
Bloeitijd 8 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 350-550g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 35-175g/plant
Hoogte (buiten) 60-110cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 29.60

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Sweet Cheese Auto: De zoetste Cheese in het universum

Sweet Seeds leeft ervoor om de cannabis gemeenschap te voorzien van fantastische soorten. Ze hebben besloten om een unieke variant van de beruchte Cheese te creëren. Ze hebben hun kostbare kruising Sweet Cheese Auto genoemd, die zorgt voor zoete highs en smaken. Deze soort is met name extra cheesy: Sweet Seeds heeft de kaasheid van de soort weten te behouden middels het selecteren van de beste cheese varianten voor het breeding proces. Deze indica-dominante soort neemt je als roker mee naar een andere dimensie, en de opbrengsten zijn spectaculair gezien haar autoflowering genetica.

SWEET CHEESE AUTO - GENETICA

Deze geweldige soort bevat duidelijk hoogwaardige ruderalis, waardoor het een autoflowering soort is. Sweet Seeds is zeer open over zijn ganja recepten, dus hier is hoe Sweet Cheese Auto is gefabriceerd: Een speciale stek van Fast Bud Auto is gekruist met een Sweet Cheese elite kloon. De resulterende soort is tweemaal terug gekruist met Sweet Cheese, om de extra kaasheid te behouden, maar ook de autoflowering eigenschappen. En zo is Sweet Auto Cheese aan het licht gekomen.

SWEET CHEESE AUTO - GROEI

Je kunt verwachten dat ze 60-110cm hoog wordt, bij binnen en buitenkweek. Het is een kleine indica plant, wat perfect is voor beginners. Binnen kan Sweet Cheese Auto tussen de 350-550g/m² opbrengen, en buiten ongeveer 35-175g/plant. De oogsten variëren nogal, afhankelijk van je ervaring als kweker. Als je Sweet Cheese Auto met liefde, zorg, en evenwichtige voeding onderhoudt, gaat ze lang mee. De volgende tip mag dan wel niet wetenschappelijk onderbouwd zijn, maar sommige kwekers praten met of spelen muziek voor hun ganja baby's, waardoor ze extra-mooie wiet zouden produceren. Sweet Cheese Auto is van zaadje tot oogst na 8 weken klaar met groeien.

SWEET CHEESE AUTO - EFFECTEN

Deze indica-dominante autoflower zorgt voor super zoete en kaasachtige vibes. 110% Ontspanning. De effecten omarmen je als gebruiker met heerlijke gevoelens en briljante gedachten. Het THC-gehalte is gemiddeld, dus je kunt functionele highs verwachten. Als je het rustig aan wilt doen op een woensdagmiddag, dan is deze soort ideaal.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds