3 - I Copa Litoral de los Poetas – Chile (Best Indoor Strain) 2016

Psicodelicia (Sweet Seeds)

Psicodelicia werd vakkundig gecreëerd door een handgeselecteerde kloon uit de VS te kruisen met een landras variant uit Nepal. Deze, voornamelijk sativa, variant heeft een bloeiperiode van 8-9 weken en produceert een kristalheldere high, met energieke effecten. Als je een artiest bent, op zoek naar creativiteit, moet je Psicodelicia hebben. Een gulle harsproductie maakt het plaatje compleet.

Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders Psicodelicia
Bloeitijd 8-9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 500-700g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 37.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

3 - I Copa Litoral de los Poetas – Chile (Best Indoor Strain) 2016
Beschrijving
Beschrijving

Psicodelicia: Heerlijke, psychedelische soort van Sweet Seeds

PSICODELICIA - ACHTERGROND EN GENETICA

Psicodelicia geeft je twee dingen die je waarschijnlijk al uit de naam kunt halen - een psychedelisch effect en een heerlijk aroma. Het aroma is niet te vergelijken met een andere soort uit de catalogus van Sweet Seeds. Ze hebben een hand-geselecteerde kloon uit de VS gekruist met een landrace uit Nepal. Dus je hebt de beste Amerikaanse en Nepalese genen gecombineerd in deze cannabis. Psicodelicia is een sativa-dominante soort, met 70% sativa en 30% indica eigenschappen.

PSICODELICIA - GROEI EN OPBRENGST

Wat zo speciaal is aan deze soort, is dat het de groei en structuur heeft van een sativa plant, maar in slechts 8-9 weken volgroeit. Dat is vrij kort in vergelijking met de meeste andere sativa's! Psicodelicia heeft een gemiddeld formaat, wat haar als sativa-dominante plant goed onderhoudbaar maakt. De hars productie is royaal en is ook geschikt voor het maken van concentraten.

Binnen kwekers kunnen 400-600g/m² genereren, terwijl buiten tuinders 450-700g/plant kunnen oogsten. De oogsttijd buiten is eind september tot begin oktober. De soort reageert goed op snoei en is ook geschikt om stekken van te halen. Globaal gezien, is ze een sterke plant.

PSICODELICIA - AROMA EN EFFECTEN

De toppen van Psicodelicia scheiden een intens en zoet aroma uit. Wat er echt uniek aan is, zijn de Nepalese genen in de mix die zorgen voor een kruidige ondertoon, die je doet denken aan geroosterde koffiebonen. De geur en smaak zijn dan ook een mengsel van frisse, citroen-achtige vleugjes met Aziatische koffie ondertonen die zorgen voor een zacht, heerlijk aroma, dat aangenaam is, maar niet te overweldigend. Het prikkelt je zintuigen met exotische en tropische smaken.

Het THC-gehalte kan 20% zijn, terwijl ze maar weinig CBD bevat. Het resulterende effect is helder, energiek en meeslepend - ideaal voor een creatieve boost. Vooral artiesten zullen van deze soort houden om haar creatieve werking. De euforische impuls zorgt voor nieuwe gedachten en bevordert je fantasie.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds