Black Cream Auto (Sweet Seeds)

Het uiterlijk van deze prachtige variant leunt naar de indica kant, met een korte ruimte tussen internodes, compacte toppen en een grote hoofd cola. Deze strain is echt een hars fabriek. De smaak en aroma kunnen worden beschreven als zoet en fruitig, met aardse tonen van Cream Caramel op de achtergrond. De toppen van Black Cream Auto zijn prettig om te roken en om naar te kijken.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Cream Caramel x Auto Purple
Bloeitijd 8 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 350-550g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 35-150g/plant
Hoogte (buiten) 60-110cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 28.00
3 zaden € 28.00
5 zaden € 42.60

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Black Cream Auto: Een soort voor connaisseurs, vanwege verrukkelijke aroma's en smaken

Als je graag kennis wil maken met mad purps, dan staat Black Cream Auto voor je klaar om je te voorzien van de gewenste kleuren en effecten. Deze indica-dominante soort zal old-school ganja veteranen plezieren, terwijl beginnende gebruikers worden verwend met vibes die ze nooit eerder hebben ervaren. Black Cream Auto is zeker een soort voor connaisseurs en zal tuinen op de hele wereld decoreren. Sweet Seeds selecteerde en stabiliseerde deze soort gebaseerd op haar verrukkelijke aroma's en smaken. Ze is perfect voor het maken van edibles, van brownies tot romige taarten.

BLACK CREAM AUTO: ONTWIKKELING

Ongeduldige cannabis kwekers zullen tevreden zijn met deze soort! Black Cream Auto voltooit haar levenscyclus in slechts 8 weken, van zaad tot oogst. De autoflowering kenmerken zijn duidelijk en er mag een hoogte worden verwacht van 60-110cm. Deze vrij kleine plant produceert binnen een fatsoenlijke oogst van ongeveer 350-550g/m². Buiten kan er 35-150g/plant met prachtige paarse toppen worden geoogst. Het is belangrijk op te merken dat 90% van de planten paarse bloemen zullen produceren; het ontvangen van klassieke, groene Black Cream Auto is super zeldzaam en uniek. Deze plant ontwikkelt één hoofdcola en kleine zijtakken zullen deze kern omringen. Ook zullen de paarse toppen worden bedekt met een rijkelijke hoeveelheid hars.

BLACK CREAM AUTO: GENETICA EN EFFECTEN

Sweet Seeds combineerde haar bekroonde Cream Caramel met een exotische autoflowering purp met Pakistani Kush genetica. Nadat het proces van hybridisering was voltooid, zag Black Cream Auto het levenslicht. De effecten worden enorm versterkt door de exotische en aardse aroma's die op de een of andere manier vreemde, lichamelijke sensaties opwekken. Het is niet ongewoon dat gebruikers van deze soort zich comfortabel op de bank willen nestelen met een goed boek. Het gemiddeld hoge THC niveau werkt perfect in combinatie met de opgewekte high.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds