Devil Cream Auto (Sweet Seeds)

Devil Cream Auto van Sweet Seeds is gemaakt van een kruising tussen Dark Devil Auto x Black Cream Auto en het gevolg is een bekroonde hybride met veel kracht en energie. Ze produceert een intense, fruitige smaak, vergezeld door een pittige aardsheid en citrus ondertonen, wat weer leidt tot een energieke, opwekkende high. Devil Dream Auto kan 8 weken na ontkieming worden geoogst, tot wel 600g/m².

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders Dark Devil Auto x Black Cream Auto
Bloeitijd 8 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 350-600g/m²
Hoogte (binnen) 70-120cm
Opbrengst (buiten) 40-175g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 28.00
3 zaden € 28.00
5 zaden € 43.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Devil Cream Auto: Een Helse Autoflowering-Hybride

DEVIL CREAM AUTO – ACHTERGROND EN GENETICA

Devil Cream Auto van Sweet Sweeds heeft een rijke genetische achtergrond. Ze is een kruising tussen geselecteerde genetische lijnen van twee strains met paarse bloemen: Dark Devil Auto en Black Cream Auto. Het resultaat is een helse strain met de snelle bloei van een autofloweringplant en superveel harsrijke toppen om te oogsten. Devil Cream Auto is een goed uitgebalanceerde indica-sativa hybride.

DEVIL CREAM AUTO – GROEI EN OOGSTEN

De Dark Devil Auto-genen in de mix zorgen voor een grotere hoogte dan normaal gesproken bij autofloweringvarianten het geval is. Sommige soorten kunnen zelfs hoger dan 100cm worden. Devil Cream Auto heeft slechts 8 weken nodig om van zaadje tot oogst te groeien. De structuur lijkt op die van een typische hybride-plant: een sterke hoofdstam met taaie zijtakken en grote bladeren. De plant zal een dikke en superstrakke hoofdcola ontwikkelen die omgeven is door even dikke toppen op de zijtakken. Deze duivelse strain biedt genoeg bloemen om te oogsten! Bij binnenkweek beloont ze de kweker met 350-600g/m², wat indrukwekkend is voor een autoflower. Alleen ervaren kwekers zullen echter haar optimum bereiken. Bij buitenkweek kan je 40-175g/plant verwachten.

DEVIL CREAM AUTO – AROMA EN EFFECT

Deze strain van Sweet Seeds smaakt duivels goed! Zoet en fruitig met vleugjes wierook en afgerond met citroenachtige noten – het triggert een duiveltje in je dat deze strain te pakken wil krijgen zodat het van deze traktatie kan snoepen! Devil Cream Auto beloont je ook met rijkelijke hoeveelheden geweldige, aromatische hars. Deze fijne hars zorgt voor een krachtig en spannend effect en is het best geschikt om concentraten van te maken.

DEVIL CREAM AUTO – KRACHTIGE KRUISING

Ervaar Devil Cream Auto van Sweet Seeds zelf. Ze is een sterke kruising met een krachtige groei, intense fruitigheid versmolten met een kruidige aardsheid en citrustonen – plus een opbeurende en stimulerende high.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds