1 - I Copa Castillo Fuerteventura (Best BHO Extraction) 2015
2 - II Secret Cup Islas Canarias (Best Professional Indoor Strain) 2015
2 - 3ª Copa Cultivadores de Zion – Argentina (Best Outdoor Strain) 2014
3 - II Secret Cup Islas Canarias (Hash Resin) 2015

Cream 47 (Sweet Seeds)

Cream 47 is een kruising tussen Cream Caramel en AK47. Deze 50% Indica en 50% Sativa hybride produceert een flinke opbrengst met een korte bloeiperiode van 8 weken. De toppen hebben een zoet en aards aroma en kunnen tijdens de bloei blauw, paars of zelfs rood kleuren. Buiten kan halverwege september worden geoogst.

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders Cream Caramel x AK47
Bloeitijd 8 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500-650g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 500-700g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 32.00
3 zaden € 32.00
5 zaden € 51.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - I Copa Castillo Fuerteventura (Best BHO Extraction) 2015
2 - II Secret Cup Islas Canarias (Best Professional Indoor Strain) 2015
2 - 3ª Copa Cultivadores de Zion – Argentina (Best Outdoor Strain) 2014
3 - II Secret Cup Islas Canarias (Hash Resin) 2015
Beschrijving
Beschrijving

Cream 47: toen Cream Caramel en AK-47 elkaar vonden

Deze bekroonde kruising levert gelukkige ervaringen op. Sweet Seeds heeft hun legendarische soorten gemengd, met als resultaat deze allernieuwste wiet. Je kunt gebalanceerde highs en voortreffelijke aroma's van Cream 47 verwachten. Ze groeit krachtig en de bloeitijd is kort. Cream 47 heeft de eerste prijs gewonnen op de Castillo Fuerteventura, in 2015. Als je van romige desserts houdt, dan is deze smaakvolle delicatesse een genot.

CREAM 47: GENETICA EN EFFECTEN

Sweet Seeds heeft hun fijnste Cream Caramel fenotype gekruist met een AK-47 elite kloon. Toen het kruisingsproces eenmaal was voltooid, na generatieslang de beste fenotypen te hebben geselecteerd en gestabiliseerd, kwam Cream 47 aan het licht. Deze bijzondere soort bevat 50% sativa en 50% indica genetica, en zorgt voor een volledige high. Meestal begint de high met een verheffend en euforisch gevoel, waarna de gevoelens na een tijdje transformeren tot een kalmerende, lichamelijke stone. Cream 47 bevat gemiddelde hoeveelheden THC, perfect voor gebruikers die willen ontspannen.

CREAM 47: GROEI EN AROMA'S

Kwekers zijn blij met de korte bloeitijd van 8 weken, waar Cream 47 moeiteloos aan voldoet. Binnen kwekers ontvangen ongeveer 500-650g/m aan romige toppen. Buiten ganja tuiniers worden verwend met maar liefst 500-700g/plant. Cream 47 heeft een gemiddeld formaat, wat perfect is voor de meeste kwekers. De planten ontwikkelen blauwe, rode, en paarse kleuren gedurende de bloei, wat best wel gaaf is. Natuurlijk zijn de toppen bedekt met hars, die aardse en humusachtige aroma's voortbrengt. Bij het nemen van een trekje van de Cream 47, zijn de zoete smaken fantastisch en ronduit heerlijk.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds