Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Over ons

Zativo is opgericht op het principe van eerlijkheid, goede service en een ongelooflijk grote liefde voor cannabis. Daarom willen we jou graag wat meer vertellen over we zijn, hoe we werken en wat je kan ons kan verwachten.

Wij hier bij Zativo werken al heel lang binnen de cannabis markt. Het bedrijf werd opgericht door een paar veteranen met meer dan 20 jaar ervaring in het veld, die een winkel wilden beginnen waarin de nadruk werd gelegd op uitmuntende klantenservice en het leveren van de beste cannabis zaden. Dus hier zijn we dan: Een cannabis zadenshop voor cannabis liefhebbers, door cannabis liefhebbers.

EEN GIGANTISCH ZADEN AANBOD

Zativo is een van de grootste detailhandels van cannabis zaden in Europa en we blijven maar groeien. Onze catalogus bevat een enorm aanbod zaadbanken, van de grotere wereldberoemde, tot de kleinere, gespecialiseerde niche. Ongeacht hun formaat of populariteit, hebben ze allemaal gemeen dat ze genetica van hoge kwaliteit produceren en geweldige strains.

Dankzij deze collectie van zaadbanken, kunnen we met trots zeggen dat we meer dan 1500 verschillende strains cannabis in voorraad hebben, waar je uit kan kiezen. Hiermee verzekeren we dat je, ongeacht waar je op zoek bent, of het nu een bekroonde strain is, een simpele strain of een iets ongebruikelijke strain, het hier kunt vinden.

 

ONZE TOEGEWIJDE MEDEWERKERS

Bij Zativo werken meer dan 20 toegewijde medewerkers, maar we hebben ook een netwerk van ingewijden in de industrie, goed ingelichte kwekers en freelance professionals, die allemaal de best mogelijke service willen bieden. We hebben een reputatie opgebouwd dat we net dat stapje verder gaan en we zorgen ervoor dat jouw bestelling van het begin tot het eind zo soepel mogelijk verloopt. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met iemand van ons team, ze helpen je graag.

PRIVACY EN VEILIGHEID

In tegenstelling tot minder gerenommeerde zadenwinkels, die uit het niets opduiken en vaak snel weer verdwijnen, verzenden wij naar de gehele EU, met een snelle, veilig en discrete service. Vanaf het moment dat je een bestelling plaatst tot het moment dat je bestelling arriveert, kan je erop vertrouwen dat jouw privacy een van de meest prominente factoren is bij ons.

Al onze producten worden verzonden in een stevige, neutrale verpakking, zonder bedrijfslogo's, en niets zal indiceren wat er in je pakket zit. De verpakking bevat uitsluitend je adres, de sticker van de koerier en ons retouradres, zonder de naam van Zativo. Dit levert een extreem discreet pakketje op, waardoor niemand, behalve jijzelf, weet wat er in zit.

Dit niveau van privacy voeren we door in ons proces van bestellingen en facturering. De naam van Zativo zal nooit verschijnen op jouw bank- of creditcard afschrift. En je naam en adres, die uitsluitend worden gebruikt om je bestelling te voltooien, worden bewaard op een beveiligde en versleutelde server.

Voor meer informatie kan je terecht in ons Privacy beleid.