Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

TOP 10 CANNABIS ZADENBANKEN

BEKIJK DEZE LIJST MET ONZE BEST VERKOPENDE ZADENBANKEN HIER BIJ ZATIVO

Als het gaat om het kopen van cannabis zaden, is het verkrijgen van de best mogelijke genetica essentieel als je het meeste uit je plant wil halen. Dit doe je door goed op te letten op de reputatie van de door jou geselecteerde zadenbank. Als er namelijk iets is dat een indicatie geeft van de kwaliteit, zijn het tevreden klanten. Met dit in gedachte, hebben we een lijst samengesteld met de top 10 bestverkopende zadenbanken hier bij Zativo, gekozen door kwekers voor kwekers.

 

1. BARNEY'S FARM

Bekijk De Complete Catalogus Van Barney'S Farm
 • Uit Amsterdam, Nederland
 • 41 cannabis soorten
 • Alle zaden van Barney's Farm zijn feminized
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 3, 5 en 10 zaden

Barney's Farm is een van de hoogst gewaardeerde zadenbanken. Ze staan bekend om hun liefde voor experimenten met hoogwaardige genetica en produceren continu cannabis zaden van topklasse. Barney's Farm is gevestigd in Amsterdam, Nederland, en behoort al vanaf de oprichting tot de harde kern van de cannabis cultuur. Tijdens de jaren '80, reisden de kwekers van Barney's Farm over de hele wereld om een hele reeks van de beste cannabis zaden te verzamelen en te catalogiseren, om thuis mee te kweken. Dit resulteerde in de fundering voor het toekomstige succes, waarbij ze hun unieke kweekvaardigheden gebruikten om allerlei fascinerende soorten samen te smelten en te verbeteren. En nog steeds wordt er door Barney's Farm gezocht naar nieuwe en opwindende landras soorten, zodat ze deze onderdeel kunnen maken van hun catalogus en gebruiken voor de nieuwe generatie cannabis zaden van hoge kwaliteit. En het bewijs is er, want cannabis zaden van Barney's Farm behoren tot de absolute top, waarbij ze bijna elk jaar een High Times Cannabis Cup in de wacht slepen.

Bekijk de complete catalogus van Barney's Farm.

 

2. ROYAL QUEEN SEEDS

Bekijk De Complete Catalogus Van Royal Queen Seeds
 • Uit Barcelona, Spanje
 • 58 cannabis soorten
 • Alle zaden van Royal Queen Seeds zijn feminized
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 3, 5 en 10 zaden

Royal Queen Seeds is een zadenbank die prat gaat op haar strenge kwaliteitscontrole en geavanceerde kweekmethoden. Je kan erop vertrouwen dat de zaden van RQS altijd van de hoogste kwaliteit zijn en hun klanten zijn het hiermee eens: Royal Queen Seeds is een van de snelst groeiende zadenbanken in Europa. Met 20 jaar ervaring in het kweken van cannabis zaden, heeft Royal Queen Seeds laten zien wat ze waard is, niet alleen als het gaat om de populariteit bij hun klanten, maar ook met de prijzen die ze hebben gewonnen op diverse shows. Het draait bij Royal Queen Seeds trouwens niet alleen om THC; ze hebben hun reputatie voor hoogwaardige genetica ook toegepast om unieke en bekroonde CBD-rijke soorten te creëren, waarmee ze zichzelf ook op de markt hebben gezet als producent van een aantal van de beste CBD cannabis soorten op de huidige markt.

Bekijk de complete catalogus van Royal Queen Seeds.

 

3. DINAFEM

Bekijk De Complete Catalogus Van Dinafem
 • Uit San Sebastian, Spanje
 • 62 cannabis soorten
 • Alle zaden van Dinafem zijn feminized
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 3, 5 en 10 zaden

Dinafem is een Spaanse cannabis zadenbank, bestaande uit gelijkgestemde kwekers die zijn samengekomen om hun ervaring en unieke cannabis genetica met de wereld te delen. Dinafem is de eerste Spaanse cannabis zadenbank die zichzelf ertoe zette om de beste gefeminiseerde cannabis variëteiten op de huidige markt te produceren. Hierdoor werd razendsnel de topklasse bereikt, zeker volgens hun Spaanse fans, die gefeminiseerde cannabis variëteiten met open armen ontvangen. Hoewel Dinafem niet zo aanwezig is op de markt als de grotere spelers, spreken de zaden voor zichzelf. En klanten herkennen dit zeker, want Dinafem is de vierde, meest populaire zadenbank bij Zativo. Dinafem heeft haar plaats op de markt absoluut verdiend en staat synoniem aan hoogwaardige cannabis zaad genetica.

Bekijk de complete catalogus van Dinafem.

 

4. GREENHOUSE SEEDS

Bekijk De Complete Catalogus Van Greenhouse Seeds
 • Uit Amsterdam, Nederland
 • 53 cannabis soorten
 • Alle zaden van Greenhouse Seeds zijn feminized
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 3, 5 en 10 zaden

Greenhouse Seeds behoort tot de grote spelers op de markt met cannabis zaden en de kwekers produceren constant razend populaire cannabis soorten. Hun gigantische coffeeshops in Amsterdam, die fungeren als hun basis, zijn wereldberoemd en trekken toeristen aan vanuit de hele wereld, die maar wat graag de heerlijkheden van deze zadenbank willen proeven. Arjan, de oprichter van het bedrijf, heeft jaren van zijn leven gewijd aan het jagen op unieke en lokale landras soorten, waarbij hij wereldwijd echte juweeltjes vond, om deze onderdeel te maken van het Greenhouse merk. Al deze moeite om wereldberoemde soorten te produceren is het waard geweest, want ze slepen jaar na jaar, prijs op prijs in de wacht, voor de vele soorten cannabis zaden die ze produceren.

Bekijk de complete catalogus van Greenhouse Seeds.

 

5. DUTCH PASSION

Bekijk De Complete Catalogus Van Dutch Passion
 • Uit Amsterdam, Nederland
 • 64 cannabis soorten
 • Alle zaden van Dutch Passion zijn feminized
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 3, 5, 7 en 10 zaden

Zoals de naam al suggereert, is Dutch Passion diepgeworteld in de Nederlandse cannabis scène. Dutch Passion is een van de oudste cannabis zadenbanken op aarde en kan daarom teruggrijpen op jaren kweekervaring. Ze zijn een van de oude reuzen binnen de cannabis gemeenschap en beweren zelfs de uitvinders te zijn van het gefeminiseerde cannabis zaadje. Met zo'n reputatie is de populariteit onder onze klanten logisch en ze verdienen dus een plekje in onze lijst met de top 10 beste cannabis zadenbanken. Het daadwerkelijke kweken van Dutch Passion is gebaseerd op old-school genetica en ze bieden beproefde klassiekers aan, maar ook nieuwere variëteiten in zowel standaard als gefeminiseerde versies, waarbij ze aan de wensen van alle kwekers voldoen. Als het gaat om Dutch Passion, draait het allemaal om verfijning en meesterlijke genen. Je kan niet de fout in.

Bekijk de complete catalogus van Dutch Passion.

 

6. SWEET SEEDS

Bekijk De Complete Catalogus Van Sweet Seeds
 • Uit Valencia, Spanje
 • 56 cannabis soorten
 • Alle zaden van Sweet Seeds zijn feminized
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 3 en 5 zaden

Volgens Sweet Seeds, is cannabis een cadeautje van de natuur en iedereen over de hele wereld zou ervan moeten kunnen genieten. Daarom hebben ze zichzelf gewijd aan het verzamelen en persoonlijk proberen van de vele cannabis soorten die er zijn. Zodra ze iets gevonden hebben waar ze dol op zijn, zullen ze het kweken overwegen. Naam en afkomst doet er niet toe bij het beslissen wat er gekweekt gaat worden; het draait allemaal om hun persoonlijke ervaring met een plant. Dit heeft geleid tot een unieke, eigen stijl, maar deze stijl is wel ongelooflijk populair bij kwekers overal ter wereld. En het stopt hier niet. Wat Sweet Seeds een van de beste zadenbanken maakt, en zo populair bij hun klanten, is dat ze luisteren naar de feedback van kwekers over hun zaden en ze gebruiken deze feedback om de toekomst van hun genetica te bepalen.

Bekijk de complete catalogus van Sweet Seeds.

 

7. SENSI SEEDS

Bekijk De Complete Catalogus Van Sensi Seeds
 • Uit Amsterdam, Nederland
 • 17 cannabis soorten
 • Sensi Seeds heeft feminized en regular zaden in het assortiment
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 3, 5, 10 en 25 zaden

Sensi Seeds beschouwt zichzelf niet als een standaard zadenbank, maar als een verantwoordelijk lid van de cannabis gemeenschap en een bron van informatie over de ware effecten en toepassingen van cannabis. Het is een filosofie die verweven is in de stof van het bedrijf zelf en het heeft geholpen hen te vormen in de tientallen jaren dat ze hoogwaardige cannabis zaden produceren. Naast het feit dat ze hun tijd besteden aan het kweken van meer traditionele soorten, heeft Sensi Seeds ook veel moeite gedaan om een grote variatie voor medicinaal gebruikers te creëren. Hun reputatie als actieve, maatschappelijke zadenbank houdt in dat ze al hun passie in het kweken stoppen, terwijl ze de vele verborgen geheimen van cannabis proberen te ontdekken. Een ding is echter zeker: Deze passie voor alles wat met cannabis te maken heeft, garandeert een gouden standaard van genetica, wat uiteindelijk leidde tot hun beroemdheid omdat kwekers vanuit de hele wereld zich naar Sensi Seeds haasten.

Bekijk de complete catalogus van Sensi Seeds.

 

8. DNA GENETICS

Bekijk De Complete Catalogus Van Dna Genetics
 • Uit Amsterdam, Nederland
 • 35 cannabis soorten
 • Alle zaden van DNA Genetics zijn feminized
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 3 en 6 zaden

In de High Times Seed Bank Hall of Fame is DNA Genetics opgenomen, de enige zadenbank die ooit elk type prijs heeft gewonnen op de High Times Cannabis Cup, een van de meest prestigieuze cannabis prijzen op aarde. Daarom wordt DNA Genetics terecht beschouwd als een van de beste cannabis zadenbanken van dit moment en een zwaargewicht op de markt. DNA Genetics startte reeds in de jaren '80 als een zadenbank in Californië, maar in 2002 verhuisde het bedrijf naar Amsterdam om te profiteren van het meer cannabis vriendelijke milieu. Deze verhuizing heeft geholpen om de beste Amerikaanse cannabis genetica naar het hart van de Europese cannabis scène te brengen, waarbij de expertise en frisse kijk op bepaalde soorten wordt gebruikt om de algemene markt vorm te geven.

Bekijk de complete catalogus van DNA Genetics.

 

9. PYRAMID SEEDS

Bekijk De Complete Catalogus Van Pyramid Seeds
 • Uit Barcelona, Spanje
 • 37 cannabis soorten
 • Alle zaden van Pyramid Seeds zijn feminized
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 3 en 5 zaden

Pyramid Seeds richt zich op het produceren van krachtige, hoogproductieve en eenvoudig te kweken, gefeminiseerde cannabis zaden. Deze visie heeft ertoe geleid dat de zadenbank al haar bronnen en kennis heeft besteed aan het kweken van wat van de sterkste wiet op de markt. Combineer dit met het feit dat al hun soorten eenvoudig te kweken zijn en dan snap je waarom Pyramid Seeds de laatste paar jaar te maken heeft met een sterke stijging in populariteit. De kwaliteit van hun cannabis is zo goed dat ze prijzen binnenharken op de Spannabis Cup, het grootste cannabis evenement in Spanje. Deze toegankelijkheid is populair bij zowel beginners als veteranen; beginners vinden het aanbod van Pyramid Seeds vaak fantastisch om ervaring op te doen, terwijl veteranen genieten van het gemak waarmee de planten kunnen worden blootgesteld aan gevorderde kweektechnieken. Pyramid Seeds draait helemaal om kweekgemak en het gebruik van genen van wereldklasse om dit te bereiken.

Bekijk de complete catalogus van Pyramid Seeds.

 

10. SERIOUS SEEDS

Bekijk De Complete Catalogus Van Serious Seeds
 • Uit Purmerend, Nederland
 • 11 cannabis soorten
 • Serious Seeds heeft feminized en regular zaden in het assortiment
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 6 en 11 zaden

Serious Seeds is ook een old-school titaan die al sinds het begin meedraait. Serious Seeds is gevestigd in Nederland, waar de laatste paar decennia zijn besteed aan het perfectioneren en bijslijpen van een aantal van de meest radicale en consistent uitmuntende cannabis soorten. De naam Serious Seeds suggereert dat ze extreem serieus zijn over cannabis en trots zijn op de stabiele, betrouwbare en uniforme aard van hun planten. Ze zijn in feite zo enthousiast in het verzekeren van de best mogelijke cannabis, dat ze de enige zadenbank zijn die hun verpakkingen individueel nummeren, zodat ze het leven en de lading van de, onder hun naam verkochte, zaden kunnen volgen. Als het gaat om de productie van een aantal van de beste cannabis zaden op de huidige markt, neemt niemand het serieuzer dan Serious Seeds.

Bekijk de complete catalogus van Serious Seeds.