Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Northern Lights Autoflowering

Northern Lights Autoflowering is verkrijgbaar van de volgende kweker(s):

NORTHERN LIGHTS AUTOFLOWERING: EEN SNELLERE, GEMAKKELIJKERE VERSIE VAN HET OORSPRONKELIJKE INDOOR-WONDER

• Genetica: 80% Indica - 20% Ruderalis
• Ouders: Oorspronkelijke Northern Lights X Ruderalis
• Bloeiperiode: 9-10 Weken vanaf Ontkieming
• Hoogte: Gemiddeld
• Oogst: 500-550g/m2
• THC: 14%

Gekweekt in Amerika met een Afghani soort in de jaren '70, was Northern Lights de eerste soort ooit die is ontworpen met de binnenkweker in het achterhoofd. Ze was een groot succes dankzij haar snelle groei, omvangrijke oogsten, sterke lichamelijke stones, liefde voor kunstlicht en een onopvallende geur. Tegenwoordig is ze een van de grootste legendes in de wietwereld.

In de jaren '80 stak Northern Lights de grote plas over en kwam ze terecht in Nederland, waar ze snel te koop was bij verschillende commerciële kwekers en waar ze talloze kruisingen voortbracht. Opeens werkten alle kwekers, of ze nu in Spanje of Alaska woonden, op hetzelfde niveau, zolang ze een paar Northern Lights zaden in handen konden krijgen en een beetje tijd en geld in het bouwen van een kweekruimte konden steken.

Northern Lights heeft de tand des tijds doorstaan voor bijna een halve eeuw, en ze is nog steeds een van de best gewaardeerde soorten voor zowel beginners als verborgen kwekers. Je kunt nu echter een vernieuwde versie van deze goede soort krijgen die zowel feminized als autoflowering is voor nog snellere resultaten op een gemakkelijke manier: Northern Lights Autoflowering.

Aangezien zeer weinig Ruderalis is toegevoegd aan de oorspronkelijke kruising, blijft Northern Lights Autoflowering op alle gebieden erg trouw aan de oorspronkelijke Northern Lights, behalve dat ze nog sneller en beginnersvriendelijker is en zonder lichtaanpassingen precies op schema toppen ontwikkelt.

SMAAK, GEUR EN HET EFFECT VAN NORTHERN LIGHTS AUTOFLOWERING

Anders dan de meeste opvallende soorten met een duidelijke smaak en geur, heeft Northern Lights Automatic een subtiel aroma dat mild en zoet is. Sommigen zeggen zelfs dat je haar bijna niet kunt ruiken, en wanneer je dat wel doet, dat ze niet dat specifieke wiet aroma heeft. Zover gaan wij niet helemaal, maar ze heeft een reputatie opgebouwd van een van de gemakkelijkst te verbergen soorten ooit.

Als je haar rookt of vapet, werkt Northern Lights Autoflowering vrij snel, maar met een gemiddelde van 14% THC, is ze lang niet de krachtigste wiet die er is. In plaats daarvan biedt ze ruimte voor mildere indica stones. Voor nieuwe of lichte rokers haalt dit rookwaar de rauwe kantjes eraf met een aangename, volledige lichamelijke stone die aanvoelt als een warme, liefdevolle knuffel, terwijl regelmatige gebruikers met een hoog tolerantieniveau van Northern Lights Auto kunnen genieten als een wake-'n-bake soort of als een functioneel rookmiddel voor overdag. Bijna niemand ervaart een volledige couchlock.

De medicinale cannabis gemeenschap heeft Northern Lights Autoflowering helemaal omarmd. Deze soort bezit genoeg kracht om je pijn te verlichten, je gewrichten los te maken en spierspasmen te verminderen. Geestelijk gezien is ze ook geweldig tegen stress, angst en bij het verlichten van migraine en hoofdpijn.

Een select aantal Northern Lights Autoflowering bezit een kleine hoeveelheid Thaise sativa. Deze varianten veroorzaken een iets lichtere stone, die samengaat met een kleine humeur-boost dankzij een mild vleugje euforie. De patiënten die de effecten hebben meegemaakt, zijn vaak van mening dat deze soort een zeer effectief en functioneel behandelmiddel is voor verschillende kwalen.

HOE KWEEK JE NORTHERN LIGHTS AUTOFLOWERING?

Northern Lights Autoflowering is een veilige optie voor binnenkwekers die een snelle bloei en hoge opbrengsten willen met milde aroma's, waarbij slechts een lichte filtratie nodig is om de geur te verdrijven. Net als de meeste, bijna pure indica's gedijt ze bijna in iedere omgeving, is ze bestand tegen de meeste plagen en ziekten, en vergeeft ze alle fouten die iedere beginner maakt, ondanks hoeveel voorbereiding en onderzoek hij/zij ook steekt in het opstarten van de eerste kweek.

Aangezien autoflowers niet geschikt zijn voor het klonen of voor meer dan alleen wat lichte training, wordt Northern Lights Autoflowering meestal gekweekt vanuit een zaadje om van nature uit te groeien tot een plant met een klassiek kerstboomformaat. Zodra de jonge zaailingen boven het bodemoppervlak uit komen, ontwikkelen ze zich veel sneller dan de meeste fotoperiodische soorten, en laten ze eerder ontwikkeling van de toppen zien, ongeveer 3 weken na de ontkieming. De hoogte van de plant is gemiddeld, namelijk zo'n 80-120cm.

Gedurende de vijf tot zeven weken daarna zetten de toppen zich uit en worden ze dikker als de kelken beginnen op te zwellen en zich opstapelen, en verschijnt er snel een dikke laag ijsblauwe hars. Uiterlijk in de tiende week worden de stampers donkerder en opgeslokt door de hars. Dat is het signaal dat het tijd is voor de oogst.

Net als alle automatische soorten, kun je Northern Lighs Autoflowering middels een 24-uur lichtcyclus kweken, maar de meeste experts adviseren om terug te grijpen op een 18/6 schema als de toppen zich beginnen te vormen, om de grootste oogsten te krijgen. Als je probeert te besparen op elektriciteit, kun je met 14/10 door, maar wees niet verrast als het formaat van je toppen, de dichtheid of de totale oogst iets minder is.

Northern Lights Autoflowering is veelzijdig en gedijt in bijna iedere omgeving, onder veel verschillende omstandigheden, maar ze lijkt meer van hydro dan van aarde te houden. De typische bodemkweker kan ongeveer 50-80g/plant verwachten, terwijl veel hydro kwekers wel 100g/plant of meer kunnen krijgen. Merkwaardig genoeg vraagt ze niet veel voedsel in beide omgevingen.

Hoewel Northern Lights Autoflowering vooral geschikt is voor binnenkweek, is ze buiten nog productiever als ze in de juiste omstandigheden wordt gekweekt. Buitenkwekers in warme regio's met veel zon, zoals in Spanje of in het zuiden van Californië, hebben in goede jaren wel 200g/plant geoogst.

 

Bekijk: