Northern Light Automatic (Royal Queen Seeds)

Northern Light Automatic is de perfecte keuze voor kwekers in een regio met een wat kortere zomer. Slechts 9-10 weken na ontkieming bereikt de plant volledige volwassenheid met een hoogte van 80-100cm. Northern Light Automatic is in staat om in een binnenteelt 500-550g/m² te produceren. Met 14% THC breekt ze geen records, maar ze is zeker in staat een comfortabel, lichamelijk effect op te wekken.

Genetica 80% indica - 20% ruderalis
Ouders Northern Light x ruderalis
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC% 14%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 500-550g/m²
Hoogte (binnen) 80-120cm
Opbrengst (buiten) 170-220g/plant
Hoogte (buiten) 130-160cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
€ 23.00
1 zaadje € 23.00
3 zaden € 23.00
5 zaden € 49.01
10 zaden € 79.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Northern Light Automatic - In staat om 500-550g/m² te produceren

Northern Light is een lichtje in de duisternis voor kwekers over de hele wereld. Deze, voornamelijk Indica, variant heeft wortels in Afghanistan en werd in de jaren '70 in de VS gecreëerd, vanwaar ze in de jaren '80 naar Nederland kwam. Hier werd ze verder verfijnd, waarna ze al snel de standaard werd in de binnenteelt. Northern Light Automatic is het resultaat van de legendarische, reeds genoemde, Afghaanse strain en Ruderalis.

Northern Light Automatic is de perfecte keuze als je in een regio woont met een wat kortere zomer. Na een vegetatieve groei van slechts 3-4 weken, zal de plant gaan bloeien. Northern Light Automatic bereikt volledige volwassenheid, en haar maximale hoogte, binnen 9-10 weken na het planten. In een indoor teelt zal ze haar levenscyclus beëindigen op een hoogte van 80-120 cm, terwijl ze buiten niet hoger zal worden dan 130-160cm. Hoewel ze dus terughoudend is als het gaat om haar lengte, zal ze dit niet doen als het gaat om de opbrengst.

Onder een ervaren hand is Northern Light Automatic in staat 500-550g/m² te produceren in de binnenteelt, terwijl het buiten mogelijk is om 170-220 gram van een enkele plant te oogsten. En Northern Light is niet gierig in haar THC productie; met 14% THC zal ze geen records breken, maar ze is zeker in staat een comfortabel, lichamelijk effect op te wekken.

Recommended products
Northern Light Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Northern Lights Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds