Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Top 5 Feminized Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds is een van de snelstgroeiende zadenbanken in Europa. Hun deskundige team heeft vele jaren ervaring opgedaan in Nederland en zaden geproduceerd van de hoogste kwaliteit. Zativo's klanten waarderen het uitgebreide productaanbod van Royal Queen Seeds en houden ook rekening met de prima prijs-kwaliteitverhouding van RQS bij het aanschaffen van zaden. Bekroonde klassiekers zoals White Widow, Northern Light en OG Kush zijn slechts enkele voorbeelden. Alle zaden van RQS zijn biologisch geproduceerd, met de hand geplukt en worden regelmatig getest om de hoogst mogelijke kiemkracht te verzekeren. Raak niet paniek als je verdwaalt in het grote aanbod van zaden, maar bekijk onze lijst met de Top 5 best verkopende, feminized soorten van Royal Queen Seeds en ontdek wat populair is bij andere kwekers.

1. Amnesia Haze (Royal Queen Seeds)

 • 70% sativa - 30% indica
 • Original Amnesia Haze
 • 10-11 weken

Het is geen verrassing dat Amnesia Haze op de eerste plaats staat op onze lijst met feminized bestsellers van RQS. De kracht is ongelooflijk met 22% THC en de sterke, cerebrale high is geliefd bij veel cannabis connaisseurs op de hele wereld. Amnesia Haze is altijd al populair geweest in de Nederlandse coffeeshops, maar is ook een geliefde soort bij Europese kwekers. Een klein nadeel is de langere bloeiperiode van Haze soorten als Amnesia, maar deze langere bloeiperiode wordt rijkelijk beloond. Amnesia Haze is een van Royal Queen Seeds' hoogproductieve soorten en zal binnen tot wel 600-650g/m² produceren in een bloeiperiode van 10-11 weken. Buiten kweken is ook mogelijk in warmere klimaten, bijvoorkeur in een kas, en resulteert in een flinke buit van tot wel 700g/plant. De meesten van onze klanten geven er echter de voorkeur aan Amnesia binnen te kweken, vanwege het late oogstmoment aan het einde van oktober. Naast de flinke oogst, zorgt Amnesia ook voor de beste cerebrale en opwekkende effecten die je je maar kan voorstellen. De naam Amnesia komt niet zomaar uit de lucht vallen. Na enkele trekjes, is je geest zo ongeveer opgestegen, wat ertoe leidt dat je onnodige rommel in je hoofd gemakkelijk vergeet.

Lees meer over Amnesia Haze (Royal Queen Seeds)

2. White Widow (Royal Queen Seeds)

 • 50% indica - 50% sativa
 • White Widow S1
 • 8-9 weken

White Widow heeft een complexe en lange geschiedenis, die in de vroege jaren '90 begint in Amsterdam. Omdat deze soort in 1995 diverse High Times Cannabis Cups in de wacht sleepte, voor diverse categorieën, verspreidde ze zich over de hele wereld. Na deze vliegende start werd White Widow al snel een van de meest populaire cannabis soorten aller tijden. We kunnen alleen maar hopen dat White Widow niet beledigd is om haar 2de plaats in onze Top 5 in plaats van de 1ste, maar onze verkoopcijfers liegen niet. Royal Queen Seeds leverde geweldig werk in het laten herleven van deze Nederlandse old-school legende en biedt een versie van White Widow aan die binnen een typische hoogte bereikt van 60-100cm, terwijl het productiepotentieel piekt op 450-500g/m². White Widow kan ook buiten of in een kas worden gekweekt en zal het prima naar haar zin hebben in de gematigde klimaten, dus in veel delen van Europa. Buiten kan er half oktober worden geoogst, waardoor kwekers in warmere klimaten een voordeel hebben. Het geheim achter het succes van White Widow ligt in de goed gebalanceerde, genetische opmaakt van Sativa en Indica, wat niet alleen resulteert in een krachtige high, die sterk, opwekkend en cerebraal is, maar ook in geweldige hybride kracht en betrouwbare groei. Kiezen voor White Widow van Royal Queen Seeds betekent op veilig spelen, want uitmuntende resultaten zijn bijna gegarandeerd.

Lees meer over White Widow (Royal Queen Seeds)

3. OG Kush (Royal Queen Seeds)

 • 75% indica - 25% sativa
 • Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
 • 7-9 weken

De legendarische OG Kush, ook bekend als Ocean Grown Kush, heeft de vijfde plaats veroverd in onze Top 5 feminized bestsellers van RQS, maar laat ongelooflijke potenties zien om in de toekomst een hogere positie te bereiken. Gedacht wordt dat OG Kush een kruising is tussen ChemDawg, Lemon Thai en Pakistani Kush. Het is ook zeer waarschijnlijk dat OG Kush voor het eerst in Californië werd gekweekt, wat ook al aangegeven wordt door de "Ocean Grown" afkorting in de naam, hoewel er geruchten gaan dat het oorspronkelijk een ChemDawg kloon was uit de Oostkust, die via het Lake Tahoe gebied in het noorden van Californië terechtgekomen is. Ondanks deze raadselachtige, genetische geschiedenis, overtuigt OG Kush zelf met harde feiten. Deze soort zal binnen opbrengsten produceren tot wel 550g/m² in een bloeiperiode van 7-9 weken en laboratoriumresultaten laten steevast een THC niveau zien van 19%. OG Kush van Royal Queen Seeds heeft echter veel meer te bieden dan de basis kweekeigenschappen die de meeste cannabis soorten van tegenwoordig ook bezitten. Het succes van deze soort wordt voornamelijk veroorzaakt door de sterke effecten, die vooral lichamelijk kunnen worden gevoeld, wat resulteert in een onbreekbare couch-lock, maar ook mentaal stimulerend is en ietwat euforische, dus sativa-achtige, gevoelens opwekt. Het aromatische profiel is al net zo uniek: Het is een mix van ietwat zure citrus- en citroensmaken, met een brandstofsmaak die van ChemDawg afkomstig is, vergezeld door de aardse dennensmaak van Kush.

Lees meer over OG Kush (Royal Queen Seeds)

4. Critical (Royal Queen Seeds)

 • 60% indica - 40% sativa
 • Afghani x Skunk
 • 7-8 weken

Critical combineert opbrengsten, smaak en een korte bloeiperiode zoals geen andere cannabis soort uit de Royal Queen Seeds catalogus dat kan. Critical is een van de beste keuzes als kwekers doelen op de grootst mogelijke oogst die een cannabisplant maar kan produceren in een bloeiperiode van 7-8 weken. Deze soort is al populair sinds het moment dat ze werd uitgebracht en daar is nooit verandering in gekomen. Hier bij Zativo, is ze een van de bestsellers uit de Royal Queen Seeds lijn en natuurlijk is ze ook hoogproductief. Critical produceert tot wel 650g/m² in een bloeiperiode van slechts 7-8 weken! Wanneer Critical binnen wordt gekweekt, zullen de planten compact blijven en niet hoger worden dan 80-140cm. De meeste fenotypen worden trouwens niet hoger dan 100cm. De korte afstanden tussen de internoden van Critical zullen uiteindelijk allemaal uitvullen met toppen, wat veel bijdraagt aan het bereiken van zulke duizelingwekkend grote oogsten in zo'n korte tijd. Deze soort wordt gewaardeerd om haar efficiëntie en is een goede keuze wanneer wordt gedoeld op een hoge gram-per-watt verhouding. Het zou niet logisch zijn grote hoeveelheden te produceren, wanneer het effect inferieur is aan soortgelijke indica-dominante hybriden. Dat is met Critical duidelijk niet het geval. Het THC-niveau is getest op 18% en verzekert een krachtige en ontspannende Indica stone.

Lees meer over Critical (Royal Queen Seeds)

5. Special Queen 1 (Royal Queen Seeds)

 • 50% indica - 50% sativa
 • Power Bud x Skunk
 • 7-8 weken

Special Queen 1 van Royal Queen Seeds is een feminized cannabis soort die werd gecreëerd om aan de behoeften van beginnende kwekers te voldoen, maar ook voor geïnteresseerde cannabis gebruikers die de eerste stappen zetten in het kweken van hun eigen voorraad. Special Queen kan worden beschouwd als Royal Queen Seeds toegangskaartje naar de wereld van het kweken van cannabis en werd gecreëerd door een aantal van de meest betrouwbare cannabis soorten te fuseren in een enkele Skunk variant die hard inslaat maar, nog belangrijker, eenvoudig te kweken is. Special Queen is voor diegenen die zoeken naar eenvoud en betrouwbare groei en geen groot experiment dat wellicht niet zal slagen. De soort is vergevingsgezind wanneer de kweekomstandigheden niet optimaal zijn, maar als dit wel het geval is, kunnen opbrengsten van tot wel 550g/m² binnen de beloning zijn voor een zorgzame kweker. Een andere factor die verantwoordelijk is voor de enorme populariteit van Special Queen, is de korte bloeiperiode van slechts 7-8 weken en de enorme veelzijdigheid als het gaat om verschillende set-ups en kweektechnieken. Deze dame presteert binnen, buiten, in een kas, op aarde, hydro of kokos. Special Queen kan het allemaal en dat is een van de vele redenen waarom ze zo aantrekkelijk is voor een groot aantal Zativo klanten. Meer ervaren kwekers zien in Special Queen een betrouwbaar en kosteneffectieve producent van hoogwaardige Skunk toppen met 18% THC. Special Queen komt binnen op de 4de plek in onze Top 5 feminized bestsellers van Royal Queen Seeds, maar staat bovenaan als het gaat om kweekgemak.

Lees meer over Special Queen 1 (Royal Queen Seeds)