Critical (Royal Queen Seeds)

Critical van Royal Queen Seeds is een goed compromis tussen bloeiperiode, opbrengst en smaak. Het is indrukwekkend dat al deze eigenschappen zijn samengebracht in zo'n perfecte balans. Max. 100cm en gulle oogst. 600g/m² kan gemakkelijk worden behaald in 7 weken bloeien. De korte ruimtes tussen de internodes kan met toppen worden opgevuld. Van de aarde naar de top. Eco-Crop!

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Afghani x Skunk
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 18+%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 550-600+g/m²
Hoogte (binnen) 80-140cm
Opbrengst (buiten) 600-650g/plant
Hoogte (buiten) 180-220cm
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
€ 23.00
1 zaadje € 23.00
3 zaden € 23.00
5 zaden € 49.01
10 zaden € 79.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Critical: lovende kritieken voor deze indica-sativa hybride met flinke opbrengsten

Deze waanzinnige klassieker heeft haar roem in de geschiedenisboeken voor de komende eeuwen al vastgezet. Genot en gratie zijn enkele van de effecten die deze verrukkelijke soort je schenkt.

Het is van kritiek belang om kwekers te onderwijzen over de erfenis van Critical. De genen van een Afghaanse indica gekruist met Skunk DNA hebben de grootsheid van deze strain voortgebracht.

Critical is samengesteld uit 60% indica en 40% sativa genetica. Deze indica-dominante heerlijkheid zorgt voor relaxte en vrolijke gevoelens. Als je met je vrienden naar een langdradige film zit te kijken, helpt deze strain je er wel doorheen.

Critical heeft een bloeiperiode van 7-8 weken, en dat is kort, aangezien het een gewone fotoperiode plant is. Deze strain is gek op het zonnetje, maar kan dankzij de korte bloeiperiode ook in noordelijke klimaten gekweekt worden. De zaden zijn feminized. Dus over het geslacht van je planten hoef je niet in te zitten.

Het THC-gehalte tikt de 18% aan, en dat ziet men als gematigd tot hoog. Het is wel eens prettig om een strain te ervaren met een gematigd THC-gehalte, omdat je dan des te meer geniet van de smaak en de aroma's van je ganja.

De indoor oogst loopt op tot 550-600g/m² of meer, en dat is gewoonweg beestachtig gezien de korte levenscyclus. Voor de buitenkwekers geldt dat Critical je ruimschoots gaat belonen met kritieke hoeveelheden van 600-650g/m² of meer, Critical is ook niet bepaald een kleintje met haar 80-140cm binnen en 180-220cm buiten.

Recommended products
Critical belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Critical - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds