Bubble Kush Automatic (Royal Queen Seeds)

Bubble Kush Automatic, de mix van Bubble Kush x Critical Automatic, combineert de beste elementen van beiden en verpakt ze in een stabiele, autoflowering strain. Het resultaat is alle magie, kracht en smaak van Bubble Kush met een snelle doorlooptijd als bonus. Bubble Kush Automatic ontwikkelt zich in 8-9 weken van zaadje tot oogst en kan tot 170g per plant opleveren.

Genetica 60% indica - 10% sativa - 30% ruderalis
Ouders Bubble Gum x OG Kush x Critical Auto
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC% 16%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 350-400g/m²
Hoogte (binnen) 40-80cm
Opbrengst (buiten) 120-170g/plant
Hoogte (buiten) 60-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
1 zaadje € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 53.00
10 zaden € 85.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Bubble Kush Automatic: Bubble Gum x OG Kush x Ruderalis

Bubble Gum is met OG Kush gekruist, een Californische soort met Hindoe genen, die Bubble Kush heeft voortgebracht. Door het immense succes van Bubble Kush, heeft Royal Queen Seeds besloten om een automatische versie van deze uitstekende soort te maken. Critical Automatic genetica zijn toegevoegd om de plant te "automatiseren".

Van zaadje tot oogst, heeft Bubble Kush Automatic zo'n 8-9 weken nodig om te volgroeien, wat supersnel is. Met een indica dominantie van 60% en 30% ruderalis genen, is dit gewas klein; bij binnenkweek kun je een 40-80cm hoge plant verwachten, en bij buitenkweek is dat 60-100cm. Als je een beperkte ruimte hebt of een verborgen plantage wilt, is Bubble Kush Automatic perfect voor jou.

Binnen brengt ze tot 350-400g/m² op en buiten kun je 120-170g/plant verwachten. We hebben het hier over aanzienlijke hoeveelheden met het oog op de hoogte van de plant en de tijd die Bubble Kush Automatic nodig heeft om te volgroeien.

Om hoogwaardige toppen te produceren, moeten autoflowering soorten 12u+ licht krijgen. Als je binnen kweekt, kun je de verlichting instellen op 24/7, maar over het algemeen wordt aanbevolen om de autoflowering soorten ongeveer 4 uur per dag te laten slapen.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds