Royal Critical Automatic (Royal Queen Seeds)

Voor een autoflowering variant, zal je versteld staan over de productiviteit van Royal Critical Automatic. Commerciële kwekers over de hele wereld zijn dol op deze strain, vanwege haar krachtige groei en hoge opbrengst met grote, dichte toppen. Binnen is het mogelijk een oogst binnen te harken van 350-400g/m². Gerookt wekt deze wiet een ontspannen, serene en plezierige toestand op.

Genetica 50% indica - 15% sativa - 35% ruderalis
Ouders Critical x ruderalis
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC% 14%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 350-400g/m²
Hoogte (binnen) 55-65cm
Opbrengst (buiten) 115-165g/plant
Hoogte (buiten) 90-140cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.50
1 zaadje € 21.50
3 zaden € 21.50
5 zaden € 45.49
10 zaden € 72.99
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Royal Critical Automatic - Stamt af van Critical en Ruderalis

De naam laat niets te raden over: Royal Critical Automatic is het nageslacht van een buitengewone Critical en Ruderalis. Commerciële kwekers over de hele wereld zijn dol op deze strain, vanwege haar krachtige groei en enorme hoeveelheid grote en dichte toppen. Beginners zijn tevreden over het kweekgemak.

Omdat het een automatische variant is, zal Royal Critical Automatic een beheersbare hoogte behouden van ongeveer 55-65cm, als je haar binnen kweekt. Buiten zal ze gebruik maken van de ruimte en ongeveer 90-140cm hoog worden. Zowel binnen als buiten gaat de plant na 2-3 weken vanuit de vegetatieve fase naadloos over naar de bloei. Over het algemeen heeft Royal Critical Automatic vanaf de ontkieming 8-9 weken nodig om de volwassenheid te bereiken.

Voor een autoflowering variant, zal je versteld staan over de productiviteit van Royal Critical Automatic. Als je groene vingers hebt, is het mogelijk om een oogst binnen te harken van 350-400g/m², terwijl je in de buitenteelt kan rekenen op 115-165 gram per plant. Als de plant volwassen is, zal ze een zoet, skunky aroma uitscheiden. En Royal Critical Automatic is ook niet bescheiden als het gaat om het cannabinoïden gehalte. Met 14% THC in de droge stof, zal het roken van deze wiet je geest niet in kritieke toestand brengen maar eerder in een plezierige toestand van ontspanning en sereniteit.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds