Fruit Spirit (Royal Queen Seeds)

Fruit Spirit is een kruising tussen Blueberry en White Widow. Dit resulteerde in een 60% Indica en 40% Sativa hybride die slechts 7-8 weken bloeit in de binnenteelt en buiten begin oktober kan worden geoogst. De smaak is zeer zoet. Ze is een kleine plant, die in koudere klimaten niet heel goed presteert. Buiten kan ze echter wel 2 meter hoog worden.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Blueberry x White Widow
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 18+%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 375-425g/m²
Hoogte (binnen) 80-120cm
Opbrengst (buiten) 475-525g/plant
Hoogte (buiten) 175-220cm
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
€ 20.00
1 zaadje € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 42.00
10 zaden € 67.01
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Fruit Spirit: Royal Queen Seeds' fruitige White Widow & Blueberry mix

Als je dol bent op een zoete, fruitige smaak zal Fruit Spirit aan al je behoeften voldoen. Deze 60% sativa-dominante soort springt met kop en schouders boven alle andere ganja soorten uit en produceert een lekkere high in de bol, terwijl de 40% indica genetica je innerlijke Zen naar boven halen.

Veel cannabis kwekers hebben geen zin om lang te wachten om hun eersteklas oogst te kunnen consumeren. Dankzij de bloeiperiode van 7-8 weken, kan je de toppen van Fruit Spirit in een mum van tijd oogsten.

Het is belangrijk dat de temperatuur niet hoger stijgt dan 26°C tijdens de laatste weken van de bloei, omdat alle prachtige terpenen van Fruit Spirit dan zullen ontbinden, waardoor de aroma's je smaakpapillen niet meer zullen verwennen. Dit advies geldt vooral als je binnen kweekt.

Fruit Spirit zal in een binnentuin ongeveer 80-120cm hoog worden en ongeveer 375-425g/m² produceren. Dit is dan wellicht niet de meest hoogproductieve soort, maar vertrouw ons als we zeggen dat de eersteklas aroma's dit meer dan goed zullen maken. Als je de oogst wil maximaliseren, kan je de planten toppen of een LST techniek inzetten.

Buitenkwekers kunnen planten verwachten van 175-220cm hoog en opbrengsten van 475-525g/plant. Fruit Spirit is dol op de zon, dus landen als Griekenland en Italië zijn ideaal, maar ze kan ook worden gekweekt in tropische klimaten, zoals Jamaica of Brazilië. Probeer begin oktober te oogsten.

Met maar liefst 18% THC en een wereldberoemde smaak, heeft Fruit Spirit de geest van haar ouders, Blueberry en White Widow, zeker goed gevangen. Fruit Spirit is een absolute favoriet. Kweek Fruit Spirit, rook haar op een feestje en het wordt gegarandeerd genieten!

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds