Special Kush 1 (Royal Queen Seeds)

Special Kush 1 is erop gebrand kwekers terug te voeren naar de klassieke oorsprong van Kush; een soort die duizenden anderen heeft gevormd. Daarnaast is dit krachtige, kleine schatje eenvoudig te kweken, wat inhoudt dat iedereen haar in de grond kan stoppen. Verwacht een bloeiperiode van 7-8 weken en een oogst van ongeveer 475g/m² binnen, 500g per plant buiten en een intense, energieke high.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Afghan x Kush
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 17%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 425-475g/m²
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) 500-550g/plant
Hoogte (buiten) 200-270cm
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 9.50
1 zaadje € 9.50
3 zaden € 9.50
5 zaden € 21.00
10 zaden € 32.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Special Kush 1: Royals Queen Seeds' essentiële Kush strain

Er wordt wel gezegd dat vroeger alle cannabis-variëteiten bestempeld werden als "Cannabis sativa". Kwekers namen de duidelijke verschillen waar tussen tropische- en bergstreeksoorten, en hebben daarom de namen gescheiden in "sativa" en "indica". De Kush-variëteiten stammen af van de indica-genen, met haar grote bladeren en rustgevend effect. De naam Kush komt van de "Hindu Kush" bergketen, waar indica's uit de streek gevonden kunnen worden.

Royal Queen Seeds besloot om alle old-school Kush genetica in één strain te bundelen, Special Kush 1. Dus als iemand zich binnenkort eens in de pittoreske hogere sferen van het Hindu Kush-gebergte wil begeven, is Special Kush 1 een goede manier om er te komen.

Het mag geen verrassing heten dat Special Kush 1 80% indica-dominant is. Met het zwaar fysieke effect van deze gekweekte variëteit zak je diep in de kussen van de sofa.

Special Kush 1 kan gekweekt worden als lage plant, maar ze kan ook behoorlijk hoog worden. Binnenkwekers kunnen verwachten dat de plant 60-100cm hoog wordt en dat betekent dus een leuke kleine plant. Maar opgelet: er zijn buitenkwekers die hun Special Kush 1 hoger hebben zien worden dan 300cm! Daarom is het absoluut noodzakelijk om deze plant op de gewenste hoogte te houden voordat de bloeiperiode begint.

Special Kush 1 geeft heeft een opbrengst van 425-475g/m² als je haar binnen kweekt, buiten is dat ongeveer 500-550gr/plant. Met een harsachtig THC-gehalte van 17% levert deze variëteit aanzienlijke hoeveelheden uitstekende wiet.

Je telt niet echt mee als een professionele ganja-kweker, als je nooit Kush hebt geprobeerd te kweken. Met de Special Kush 1 treedt je binnen in de wereld van beroepskwekers en krijg je buitengewone toppen.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds