Amnesia Haze Automatic (Royal Queen Seeds)

Amnesia Haze Automatic is precies wat je zou verwachten: Een legende met ongebreidelde kracht, omgetoverd tot een sterke, energieke autoflowering variant. Elke sativa liefhebber, die geschiedenis wil toevoegen aan zijn voorraad, zou deze autoflowering klassieker moeten proberen. Amnesia Haze beëindigt haar levenscyclus in 10-12 weken en is buiten in staat tot wel 180g per plant te produceren.

Genetica 50% sativa - 20% indica - 30% ruderalis
Ouders Amnesia x ruderalis
Bloeitijd 10-12 weken van zaadje tot oogst
THC% 18%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 350-400g/m²
Hoogte (binnen) 50-100cm
Opbrengst (buiten) 130-180g/plant
Hoogte (buiten) 100-120cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 9 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.00
1 zaadje € 27.00
3 zaden € 27.00
5 zaden € 57.00
10 zaden € 92.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Amnesia Haze Automatic: Oogst de felbegeerde Amnesia Haze na 10-12 weken

Amnesia Haze Automatic van Royal Queen Seeds is bedoeld om de problemen op te lossen die zich kunnen voordoen als je de gewone of de feminized versie van deze strain kweekt. Omdat het een sativa is, duurt het lang voordat ze haar levenscyclus doorloopt. Daarnaast kan ze nogal hoog worden en daarmee is ze niet geschikt voor alle kweekmethodes, met name voor de binnenkweek. De autoflower van Amnesia Haze zorgt er echter voor dat ze alle kenmerken bevat die je van het origineel zou verwachten, terwijl ze lager blijft en een verkorte bloeiperiode heeft.

Als je Amnesia Haze Automatic binnen kweekt, duurt het ongeveer 80 dagen van zaad tot oogst. Hoewel de hoogte iets is verminderd, kan ze alsnog behoorlijk hoog worden voor een autoflowering-strain - ergens tussen de 80-150cm. Ze houdt van goede voeding, maar is nogal gevoelig voor voedingsstoffen, zoals alle sativa's dat zijn. Wees dus lief voor haar en overvoer haar niet. Uiteindelijk zul je onder optimale omstandigheden een opbrengst oogsten van 130-180g/plant (buiten) en 350-400g/m² (binnen) met heerlijke Haze-achtige toppen.

De aroma's en de smaken van deze dame zijn echt helemaal Amnesia Haze: muskusachtig, kruidig en zoet. Ook de effecten zijn echt klassiek Haze, want ze geeft je een euforische opgewekte head-high. Zoals te verwachten valt van een sativa zijn de toppen langgerekt. Het CBD-gehalte wordt omschreven als gemiddeld, terwijl het THC-gehalte kan oplopen tot 18%.

Amnesia Haze Automatic van Royal Queen Seeds doet niet onder voor de originele Amnesia Haze. Dit is de hoofdprijs voor Haze-liefhebbers die echt geen 12-20 weken kunnen wachten op hun haze-wiet!

Recommended products
Amnesia Haze Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Amnesia Haze Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds