Haze Berry (Royal Queen Seeds)

Wanneer je op dat punt bent aangekomen dat je moeite moet doen om je humeur op peil te houden, is het kweken van Haze Berry een optie. Ze is een kruising tussen Blueberry en de opwekkende, sativa dominante Shining Silver Haze. Soepele stone, opwekkende high en een zoete blueberry smaak waar ze in Californië zo dol op zijn. De oogst binnen bedraagt 525-575g/m² en het THC gehalte is 20%.

Genetica 80% sativa - 20% indica
Ouders Blueberry x Shining Silver Haze
Bloeitijd 9-11 weken
THC% 20%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 525-575g/m²
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) 600-650g/plant
Hoogte (buiten) 160-180cm
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
1 zaadje € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 52.99
10 zaden € 85.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Haze Berry: Geniet van deze sativa-dominante Haze van Royal Queen Seeds.

De ontwikkeling van Haze Berry voert terug naar de bejubelde Super Silver Haze, een variëteit die drie keer op rij de High Times Cannabis Cup gewonnen heeft. Royal Queen Seeds besloot een verbeterde versie van Super Silver Haze te creëeren en noemden die "Shining Silver Haze". Nu zijn de klassieke Blueberry-genetica gecombineerd met Shining Silver Haze, et voilà; Haze Berry ziet het daglicht.

Met een THC-gehalte van 20% zorgt deze sativa-dominante strain voor een opwekkende en euforische high zoals bij Haze, terwijl ze de heerlijke geur van bessen verspreidt.

525-575g/m² opbrengst kan verwacht worden als je haar binnen kweekt. De hoogte van deze legendarische hybride is vrij kort, ze wordt 60-100cm, en dat is een typisch kenmerk van de Blueberry.

Buitenkwekers kunnen een opbrengst verwachten van 600-650g/plant en hoogtes van 160-180cm Hoewel je 9-11 weken geduld moet hebben voor de bloeiperiode van de Haze Berry, zal het wachten beloond worden door de opbrengst, en de fantastische kwaliteit. Bestel, kweek en geniet van je Haze!

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds