Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Top 5 Autoflowering Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds is één van de snelst groeiende zaadbedrijven in Europa. Hun internationale team met jarenlange ervaring in Nederland, produceert cannabiszaden van de hoogste kwaliteit. Royal Queen Seeds is nu officieel gevestigd in Barcelona, ​​Spanje en dus in de positie om de expertise van twee epicentra van cannabisteelt te combineren - Amsterdam en Barcelona. De klanten van Zativo waarderen het uitgebreide assortiment van Royal Queen Seeds, en houden ook rekening met de uitstekende prijs-prestatieverhouding van RQS bij het winkelen voor zaden. Telers kunnen kiezen uit meer dan 20 autoflowering soorten, en er zijn altijd nieuwe soorten in de ontwikkelingscyclus. Alle zaden zijn biologisch geproduceerd, met de hand geplukt, en worden regelmatig getest om de hoogste ontkieming te garanderen. Neem een ​​kijkje in onze lijst van de Top 5 best verkochte autoflowering soorten van Royal Queen Seeds, en krijg een indruk van welke soorten andere kwekers op frequente basis kopen.

1. Northern Light Automatic (Royal Queen Seeds)

 • 80% indica - 20% ruderalis
 • Northern Light x ruderalis
 • 9-10 weken van zaadje tot oogst

De originele Northern Lights is één van de meest populaire cannabissoorten die er bestaan ​​en speelt in dezelfde competitie als White Widow, Skunk No.1 of Jack Herer. Het is één van de fundamentele teeltrassen die nog steeds door veel kwekers wordt gebruikt voor het stabiliseren en verbeteren van de hedendaagse soorten. De geschiedenis van deze klassieker begon in de Pacific Northwest in de jaren 70, op een eiland buiten Seattle, Washington. Het vond zijn weg naar de getalenteerde handen van de kweker legende Neville Schoenmakers, ook de eigenaar van de eerste Nederlandse zaadbank, in 1985. Northern Lights Automatic van Royal Queen Seeds combineert klassieke genetica met nieuwe kweektechnieken en heeft een levensduur van 9 -10 weken na ontkieming. Het is een van de zware productieve kwekers uit de RQS lijn en groeit hoger en groter dan de gemiddelde autoflowering soort. Northern Lights Automatic kan binnenshuis een hoogte van 90-120 cm bereiken en heeft aangetoond dat het een opbrengst van maximaal 500-550g / m² kan produceren. Binnen en buiten kweken is allebei gunstig dankzij een robuuste stamboom gebaseerd op 80% Indica genetica van Afghaanse afkomst, en 20% Ruderalis. De onberispelijke reputatie van Northern Lights overtuigt nog steeds veel klanten van Zativo en helpt Northern Light Automatic om onze nummer 1 autoflowering bestseller van Royal Queen Seeds te worden.

Lees meer over Northern Light Automatic (Royal Queen Seeds)

2. Royal AK Automatic (Royal Queen Seeds)

 • 40% indica - 35% sativa - 25% ruderalis
 • AK-47 x ruderalis
 • 9-10 weken van zaadje tot oogst

Telers, kwekers en rokers worden meestal enthousiast bij het denken aan de klassieke AK-47. Het is oorspronkelijk een kruising van Colombiaanse, Mexicaanse, Thaise en Afghani genetica maar de exacte genetische samenstelling is een goed bewaard geheim, vergelijkbaar met de formule van Coca-Cola. Deze soort bestaat al een tijdje, sinds 1992 om precies te zijn, en stelt nog steeds veel telers tevreden met zijn sterke zijtakken en intens, verheffende effecten. One-hit-wonder is een term die past in deze context. De meest succesvolle autoflowering soorten zijn gebaseerd op AK-47 genetica en zo ook Royal AK Automatic van RQS. Deze soort is de volautomatische versie die zijn levenscyclus eindigt in 9-10 weken uit zaad, en binnenshuis een opbrengst van maximaal 425-475g / m² produceert. Het zal maximale hoogtes van 100cm niet ontgroeien, en binnenkwekers kunnen rekenen op een gemiddelde plant hoogte van 60-70cm. De smaak van deze soort is pittig maar toch zoet, en de high leidt tot een gevoel van mentale alertheid gepaard met een gevoel van opgeheven worden - heldere Sativa effecten verspreiden geluk in het hele lichaam. Als je op zoek bent naar een autoflowering soort die de erfenis van AK-47 verder zet, probeer dan om Royal AK Automatic te kweken - je bent niet de enige die geïnteresseerd is in deze soort. Het staat op de tweede plaats in onze Top 5 autoflowering bestsellers van RQS.

Lees meer over Royal AK Automatic (Royal Queen Seeds)

3. Royal Haze Automatic (Royal Queen Seeds)

 • 50% sativa - 20% indica - 30% ruderalis
 • Amnesia Haze x Skunk x ruderalis
 • 10-12 weken van zaadje tot oogst

Royal Haze Automatic is een afstammeling van de coffeeshop bestseller Amnesia Haze, gekruist met Skunk en Ruderalis. Het kwam op de derde plaats in onze Top 5 en heeft een relatief snelle en eenvoudige manier om de genetica te kweken van waarschijnlijk de meest invloedrijke Haze soorten in de cannabis geschiedenis - Amnesia Haze. Amnesia Haze is een award-winnende soort die Laotiaanse, Jamaicaanse, en Hawaiiaanse Sativa genetica combineert, wat deze soort een ​​zeer intense high geeft, maar ook een lange bloeitijd, wat een reden is voor velen om het niet te kweken. Royal Haze Automatic daarentegen, biedt een kweker vriendelijke oplossing en heeft een levensduur van 10-12 weken binnenshuis om opbrengsten tot 300-350g/m² te produceren. De genetische samenstelling omvat 50% Sativa, 20% Indica en 30% Ruderalis, een genetische samenstelling die toch sterke, cerebrale effecten laat plaatsvinden, maar vermindert ook de nadelen van Amnesia Haze. Binnenkwekers kunnen compacte planten verwachten met een hoogte van 65-85cm. Het is niet de beste autoflowering soort om de productie te maximaliseren, maar het is zeker de juiste soort voor het nastreven van een superieure high, de kenmerkende Haze smaak, en uitzonderlijk snelle resultaten in vergelijking met Amnesia Haze.

Lees meer over Royal Haze Automatic (Royal Queen Seeds)

4. Quick One (Royal Queen Seeds)

 • 60% indica - 10% sativa - 30% ruderalis
 • Strong indica x ruderalis
 • 8-9 weken van zaadje tot oogst

Quick One, zoals de naam al doet vermoeden, is één van de snelst groeiende autoflowering soorten ontwikkeld door Royal Queen Seeds. Deze soort komt voort uit de Canadese Lowryder genetica en RQS maakte door het te kruisen met Northern Lights, William's Wonder en Ruderalis. De geschiedenis van William's Wonder gaat terug tot de jaren 1970, toen het een van de eerste soorten was die genetisch werden aangepast aan de behoeften van binnenkwekers. Het is een harsachtige en compacte soort die gebaseerd is op Afghaanse landrassen en vermoedt te zijn gemaakt door Sam the Skunkman, een Californische kweker legende ook geassocieerd met de ontwikkeling van de oorspronkelijke Skunk. Quick One profiteert natuurlijk ook van een positieve invloed van Northern Lights, en voltooit zijn levenscyclus in ongeveer 8 weken uit zaad. Het is een vrij korte plant met typische binnenshuis hoogtes van 50-60cm, maar slaagt er toch in om opbrengsten van maximaal 275-325g/m² te produceren. Quick One van RQS is gemakkelijk om te kweken en een zeer goede optie voor telers die korte, snel groeiende planten willen kweken in een beperkte kweekruimte, binnen of buiten.

Lees meer over Quick One (Royal Queen Seeds)

5. Easy Bud (Royal Queen Seeds)

 • 55% indica - 15% sativa - 30% ruderalis
 • White indica x ruderalis
 • 8-9 weken van zaadje tot oogst

Royal Queen Seeds had geen andere optie dan om deze kruising van White Indica en Ruderalis, Easy Bud te noemen. Het is een korte en compacte soort met een robuuste genetische achtergrond die een stress-vrij kweek ervaring garandeert voor telers van alle niveaus. Beginnende telers onder de klanten van Zamnesia houden van deze soort door zijn grote veelzijdigheid ten aanzien van verschillende kweekomgevingen en teelttechnieken. Gemak van groei is zichtbaar in alle fasen van een korte levenscyclus van 8-9 weken, wat binnenshuis resulteert in opbrengsten tot 275-325g/m². Deze cijfers zijn niet al te slecht gezien de dwerg-achtige uitstraling, gekenmerkt door een korte plant hoogte van 50-60cm. Buitenkwekers in goede conditie kunnen verwachten om 30-80g per plant te oogsten en zullen planten kweken die 60-110cm in hoogte kunnen bereiken. Easy Bud is de ideale autoflowering soort van RQS om een ​​voet tussen de deur van de cannabisteelt te zetten en helpt beginners om bevredigende resultaten te krijgen. Cannabisteelt verschilt niet erg van andere hobby’s. Het krijgen van een gevoel van voldoening is cruciaal om een positieve ervaring op te bouwen - Easy Bud is een geweldige soort om dit gevoel van succes te genereren in een korte tijdspanne.

Lees meer over Easy Bud (Royal Queen Seeds)