Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

White Widow Autoflowering

White Widow Autoflowering is verkrijgbaar van de volgende kweker(s):

White Widow Autoflowering: Geen paniek en blijf lachen

  • Genetica: autoflowering indica-dominant
  • Ouders: White Widow x ruderalis
  • Bloeitijd: 10-12 weken van zaad tot oogst
  • Hoogte: 60-110cm.
  • Opbrengst: 400-500g/m²
  • THC%: 14%

Er is bijna niets beters dan de fantastische White Widow. Deze klassieke strain was een ouder voor een omvangrijke reeks andere grote namen onder de cannabis-soorten. White Widow autoflowering is doorgaans een indica-dominante hybride en bevat tussen de 40-65% indica, 35-40% sativa en tot 20% ruderalis. Met name deze variëteit blijft dicht bij de historische krachten van de White Widow wat zowel potentie als smaak betreft, alsmede de korte levenscyclus en betrouwbaarheid die de kweker en gebruiker aangenaam plezieren.

HOE KWEEK JE WHITE WIDOW AUTO

Een van de beste eigenschappen van White Widow is het kweekgemak. Kwekers hoeven niet langer te klooien met lichtcycli dankzij deze autoflowering strain. Met deze plant kun je al snel oogsten, ze doet er 10-12 weken over, van zaad tot oogst. White Widow Auto produceert toppen waarvan het THC-gehalte tijdens onderzoeken is vastgesteld op 9-14% met een laag CBD-gehalte.

Kwekers hoeven zich over de hoogte geen zorgen te maken, White Widow autoflowering is geschikt voor elke kweekruimte. Als je haar binnen kweekt, blijft deze plant aan de lage kant en de opbrengst van de lekkerste kleverige toppen zal dan 400-500g/m² bedragen. Buitenkwekers kunnen topresultaten behalen met een plant die 50-110cm hoog wordt en een opbrengst van 40-160g/plant oplevert.

SMAAK, GEUR EN EFFECTEN VAN WHITE WIDOW AUTO

De White Widow autoflowering produceert een overvloed van witte kristallen die de harsrijke toppen bedekken, en die connaisseurs zo goed herkennen omdat ze er dol op zijn. De extreme potentie doet je geest uiteenspatten, vaak vergezeld gaande met een intense euforie en een plezierige energie. Het is een goede feestervaring laat op de avond, het creëert creativiteit en zorgt gedurende de hele avond voor leuke gespreksonderwerpen. Na afloop van de feestvreugde zorgt de indica-dominantie voor een gezonde nachtrust.

Deze strain is werkelijk fantastisch als je in de vrije natuur gaat kamperen. De sterke aard- en houtachtige smaken passen goed bij een lange boswandeling onder het lover der bomen, bij het roosteren van marshmallows, of een lachkick in een tentje dat blauw staat van de rook.